Sevgili okuyucularım. Beşiktaş’ın şampiyonluğu kucaklamasıyla birlikte Şenol Güneş hocamızın bir kez daha çok büyük bir teknik adam olduğu kamuoyunda konuşuldu. 70’li yıllarda Trabzonspor ve A Milli Futbol Takımı’nın kalesinde devleşen isimdi Şenol Güneş. Liverpool zaferinde ise tüm Avrupa, hocanın müthiş kurtarışlarını konuştu. Şenol hoca, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yaptı. Trabzonspor’u her çalıştırdığında başarılı olmasına rağmen bir türlü şampiyonluğu kucaklayamamıştı. Geçen yıl Bursaspor ile çok iyi bir sezon geçirmiş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile final oynamıştı. İlk kez 3 büyüklerden birine; Beşiktaş’a bu yıl hoca olarak geldi ve takımı şampiyon yaptı. Kara Kartal bu sezon maçlarında süper bir futbol oynadı. Tüm futbolcular çok mücadele ederek yıllar sonra Süper Lig Şampiyonluğu’nu kucaklayıp, yeni açılan Vodafone Arena’da o coşkuyu yaşadılar ve taraftara da yaşattırdılar. Başta Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman olmak üzere tüm Beşiktaş camiamızı kutlar, önümüzdeki sezon Avrupa’nın bir numaralı kupasında başarılar dilerim.

* * *

Yıllarca Magazin Gazetecileri Derneği’nde başkanlık yapmış olan ve derneğin kurucu başkanı Nurettin Soydan’ın sahibi olduğu internet sitesi ‘magazinci.com’un düzenlediği, 'İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni' Baltalimanı Portaxe'de gerçekleşti. Sunuculuğunu Duygu Canbaş'ın yaptığı gecede 2016'nın en başarılıları ödülerine kavuştu. Genel Yayın Yönetmenliği'ni başarılı spiker Nazlı Çelik'in yaptığı Star Haber Merkezi, Yılın En Başarılı Haber Merkezi seçilirken, gecede Müge Anlı, Acun Ilıcalı ve şarkıcı Doğuş gibi isimler de ödüle layık görüldüler. Gecede En İyi Kadın Haber Spikeri ve En İyi Gece Bülteni olmak üzere Buket Aydın iki ödül birden aldı. Başarılı haber spikeri ödülerini alırken anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi. Gecede Star Life'ın ödülünü sunucu Zeynep Akengin alırken, 18 yıldır yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığım 'Vahe ile Evdeki Mutluluk' programım 'magazinci.com' okuyucuları tarafından Yılın En İyi Yaşam Programı seçildi. Ödülümü 1995 yıllarında mankenliğini yaptığım erkek giyimde ülkemizin çok basarılı firması olan Damat  Tween'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun elinden aldım. Bu anlamlı ödüle bizi layık gören 'magazinci.com' okurlarına teşekkürlerimi sunarım.

* * *

Geçtiğimiz hafta reyting karnesinde çok büyük değişiklik olmadı. Reytinglerin efendisi Müge Anlı, 19 Mayıs'taki yayını ile ilk 100'de 5'inci olarak rekorlarını sürdürdü. Sabah kuşağında yayınlanan bir programın reyting listesinin Total kategorisinde 5'inci olması tarif edilemez büyük bir başarıdır. Oya Aydoğan ablamızı geçtiğimiz hafta çok genç yaşta kaybettik. Hümanist ruhlu, muhteşem iyi bir insandı. Çok üzgünüm. Başımız sağolsun, mekanı cennet olsun.