Sevgili okuyucularım. Son zamanlarda ekranlara gelen terör haberleri bizleri bir hayli üzüyor. Bizleri mutlu eden en güzel olay ise milli takımımızın muhteşem başarılarıdır. Özellikle Fransa öncesi hazırlık maçlarında aldığı çok başarılı sonuçlar, tüm ülkemizi sevince boğdu. Avusturya’yı deplasmanda yenmek iyi bir övünç kaynağı oldu. Fatih Terim’in önderliğinde ulusal takımımız, haziran ayı yaklaştıkça daha iyiye gidiyor. 10 Haziran’da Fransa’da başlayacak Avrupa Kupası’na artık hazırız diyebiliriz. Rotamızı pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan ‘Paramparça’ dizisine çeviriyoruz. Nurgül Yeşilçay dizide rol gereği vefat edince konular bir hayli farklılaştı. Ünlü oyuncu Şükran Ovalı da diziye girince senaryonun temposu iyice hareketlendi. Reklamcıların en çok baz aldığı (abc1-20) plus kategorisinde ‘Survivor’ ile birlikte ‘Paramparça’ dizisi zirve yarışını sürdürüyor.

* * *

Müge Anlı, ATV’de her sabah önemli dosyaları ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu hafta Müge ilk 100’de 6’ncılğa kadar yükseldi. Geçtiğimiz pazar günü Star TV’de başlayan ‘46 Yok Olan...’ dizisi çok iyi bir giriş yaptı. Erdal Beşikçioğlu’nun başrol oynadığı dizi 60 dakika ve şimdiye kadar ülkemizde gösterime giren dizilerin içinde en kısa olan dizilerden. ‘46 Yok Olan...’ çok akıcı olmakla beraber ilk haftadan izleyiciyi ekrana bağladı diyebiliriz. Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Survivor’ bu yıl da süper gidiyor. Survivor, TV8 ekranına büyük katkı sağladı.

* * *

Magazin programlarında sıkça rastladığımız bazı ünlü oyuncuların kibirli, kendini beğenen halleri maalesef devam ediyor. Magazin muhabirlerinin soğukta gecenin bir vakti mikrofon uzatmalarına rağmen zoraki konuşan bir takım ünlü erkek oyuncuların tavırları insanı çileden çıkarıyor. Düne kadar hiçbir şey olmayan ve bu tür kibirli davranan delikanlılar, bir iki dizi sayesinde kendilerini herhalde Hollywood kahramanı zanediyor. Bilmiyorlar ki bu sanat camiasında her şey gelip geçici. Sevgi ile kalın.