Çok üzücü bir haftayı geride bıraktık. Üst üste gelen vahşi terör saldırıları sonucunda hem geçtiğimiz cumartesi hem de dün polislerimizi, askerlerimizi, vatan evlatlarımızı şehit verdik. İstanbul, Beşiktaş ve dün Kayseri’de hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

Zirve yarışı

Star TV’de çarsamba akşamları yayınlanan ‘Kara Sevda’ dizisi ikinci sezonunda yine müthiş derecede izleniyor. Reyting rekortmeni dizi ‘Diriliş Ertuğrul’un hemen arkasından tüm kategorilerde ikinciliği alarak, başarılı izlenme grafiğini sürdürüyor. Ülkemizin son zamanlardaki jönü Burak Özçivit, hayran kitlesini bu dizide arkasından sürüklemeyi bildi. Özellikle bayanların yoğun olarak izlediği ‘Kara Sevda’, keyifli ve akıcı senaryosuyla yoluna devam ediyor. Yine Star TV’de perşembe akşamları yayınlanan ‘Cesur ve Güzel’, geçtiğimiz haftaki bölümünde AB gurubunda birinci olup, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin başrolünde oynadığı ‘Vatanım Sensin’ dizisini geride bıraktı. Bu sonuçlar perşembe akşamları yaşanan zirve yarışında büyük bir rekabetin uzun süre devam edeceğinin de bir göstergesi. ‘Cesur ve Güzel’ etkileyici konusu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün gibi yıldız oyuncuların çizdiği başarılı grafikler sayesinde çok beğenilip izleniyor.

Duygulandık…

Hafta içi her sabah Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ın cuma sabahki konuğu sevilen sanatçı Mahmut Tuncer’di. Programda Tuncer’in İbrahim Tatlıses’le barışmasına ait görüntüler çok anlamlıydı. Rahmetli Osman Yağmurdereli’nin yaptığı programda Tatlıses ve Tuncer’in barışma görüntüleri hepimizi duygulandırırken, Osman Abimizi de rahmetle andık. Aynı programda eski fotomodel Seçkin Piriler’in muhabirlere verdiği cevaplar ise son derece anlamsızdı. Piriler çok hızlı konuştuğu için de dedikleri çok fazla anlaşılamadı.

Milaslı sporcular

Milas Gençlikspor Kulübü’nün düzenlediği özel bir etkinliği sunmak için geçtiğimiz cuma akşamı Muğla’nın tarihi ilçesi Milas’taydım. Milas, turizm açısından tarihi dokusuyla çok önemli bir ilçe. Benim bilmediğim başka bir yönü de, özellikle judo, tekvando ve güreş dallarında başarılı sporcular yetiştirmesi. Gecede genç ve başarılı sporcular ödüllerini alırlarken Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini belirtti. Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve kulüp sözcüsü Süleyman Karatoprak, 225 erkek ve 250 kız sporcusu olan kick boks hocası Kamil Meşeci, dünya şampiyonluğu ve Balkan şampiyonluğu kazanan sporcular çıkaran bir kulüp olduklarını plaketlerini alırken ifade ettiler. Değerli okuyucularım, sporcu gençlerimizin yanı sıra hep olmasını istediğimiz huzur ortamı ve dilediğimiz bir Türkiye’ye çok ihtiyacımız var. Başımız sağ olsun...