Suruç’ta canlı bomba patladı, 34 insanımız hayatını kaybetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu derhal güvenlik zirvesi topladı. Çankaya köşkündeki zirveye, başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Yalçın Akdoğan’la birlikte, içişleri bakanı, milli savunma bakanı, genelkurmay başkanı, genelkurmay ikinci başkanı, kara kuvvetleri komutanı, jandarma genel komutanı, MİT müsteşarı, başbakanlık müsteşarı, başbakanın dışişleri başdanışmanı, dışişleri müsteşarı, emniyet genel müdürü ve başbakanlık müşaviri katıldı. Kritik toplantı iki buçuk saat sürdü. Türkiye’nin huzur ve istikrarını bozmayı hedefleyen bir eylem olduğu açıklandı. Esefle kınandı. Güvenlik zafiyeti olmadığı belirtildi. Yayın yasağı getirildi.

*

Ankara Garı’nda canlı bomba patladı, 109 insanımız hayatını kaybetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu derhal güvenlik zirvesi topladı. Çankaya köşkündeki zirveye, başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş ve Tuğrul Türkeş’le birlikte, içişleri bakanı, adalet bakanı, başbakanlık müsteşarı, MİT müsteşarı, emniyet genel müdürü, Ankara valisi, başbakanlık başmüşaviri, başbakanlık müsteşar yardımcısı ve sağlık bakanlığı yetkilileri katıldı. Kritik toplantı iki buçuk saat sürdü. Türkiye’nin huzur ve istikrarını bozmayı hedefleyen bir eylem olduğu açıklandı. Esefle kınandı. Güvenlik zafiyeti olmadığı belirtildi. Yayın yasağı getirildi.

*

Sultanahmet’te canlı bomba patladı, 10 turist hayatını kaybetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu derhal güvenlik zirvesi topladı. Çankaya köşkündeki zirveye, başbakan yardımcısı, adalet bakanı, içişleri bakanı, sağlık bakanı, ulaştırma bakanı, Akp genel başkan danışmanı, kültür ve turizm bakan yardımcısı, kültür ve turizm bakanlığı müsteşarı, başbakanlık müsteşarı, dışişleri müsteşarı ve MİT müsteşarı katıldı. Kritik toplantı iki buçuk saat sürdü. Türkiye’nin huzur ve istikrarını bozmayı hedefleyen bir eylem olduğu açıklandı. Esefle kınandı. Güvenlik zafiyeti olmadığı belirtildi. Yayın yasağı getirildi.

*

İddia ediyorum...

*

Ebubekir Bağdadi bizzat kendi beline atom bombası sarıp, burada patlatsa, millet komple ölse, bunlar gene güvenlik zirvesi toplayıp, esefle kınayıp, güvenlik zafiyeti olmadığını belirtip, yayın yasağı getirip, koltuklarında pişkin pişkin oturmaya devam ederler. Çünkü, bunların huzur ve istikrarını bozabilecek bi huzursuzluk henüz icat edilmedi.