İntikam soğuk yenen bir yemektir sözü Bahamalar'da gerçek oldu. Bahamalar'da ABD'li bankacı ve iş insanı Guy Gentile ile yaşayan Rus manken Kristina Kuchma, önceki gün hayatının şokunu yaşadı. Evlilik hayalleri kurduğu Gentile, Kuchma'dan ayrılma kararı aldı ve bunu bir akşam yemeğinde söyledi.

Rus manken ayrılığa dayanamadı. Rus manken ayrılığa dayanamadı.


Gentile'nin kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını dile getiren Kuchma daha sonra sevgilisine bir dizi mesajlar attı. Kuchma, "Bana iş kurmak için yardım edeceğini söylemiştin. Şimdi de bir yatırımcı mı olmak istiyorsun. Yatırımcı olmak istiyorsan bence arka bahçene bakmalısın. Bence bu yatırım fikriyle işe başlaman daha doğru olur" dedi.

araba1

Mesajı gören Gentile hızla evine gittikten sonra arka bahçeye gidince hayatının şokunu yaşadı. 2007 yılında Wall Street'te yapılan bir soruşturma sonrasında itirafçı olan ve hayatını Bahamalar'da geçiren Gentile, yaklaşık 100.000 dolarlık Mercedes S400 hibrid aracını havuzun derinlerinde buldu.

Gentile, aracı gördüğüm an Kuchma'nın içerde olduğunu düşündüm ve panik oldum ama araçta kimsenin olmadığını görünce öfkelendim. Onu bıraktım diye o da benim otomobilimi havuzun dibine bırakmış" dedi. Gentile, Kuchma'nın bir iş için 50.000 dolar istediğini ve iş adamının doğum gününde, Gucci marka bir çanta, yeni bir iPhone ve Beats kulaklıklar aldığını dile getirdi.

manken

Yemekte 50.000 dolar istediğini söyleyen Gentile, "Ben de ona, 'Eğer 50.000 dolar istiyorsan başkasını bul. Çok yanlış biriyle birliktesin' dedim. Ve oda benim yüzüme lokantanın içinde herkesin önünde yeşil çay fırlattı. Üstelik mekanın sahibi de arkadaşımdı" ifadesini kullandı.

Eve çekici çağıran Gentile, "Ben onu çok seviyordum fakat çok ileri gitti. Araca benden başka sadece onun erişimi vardı ve bunun sorumlusu o. Otomobilimi havuzdan toplam 4 saatte çıkarabildiler" dedi.