Westminster köprüsü üzerinde yayaların arasına dalan bir saldırgan en az beş kişiyi ezerek yaraladı. Saldırının hemen ardından köprü üzerindeki bir görgü tanığı tarafından çekilen bu görüntüler Twitter'a yüklendi.

[old_news_related_template title="Son dakika... Londra'da sıcak saatler: Ölü ve çok sayıda yaralı var" desc=" İngiltere'nin başkenti Londra'da parlamento binası önünde silah sesleri duyuldu. Edinilen bilgilere göre, bir kişinin polise bıçakla saldırı düzenlediği ifade edildi. Öte yandan bu saldırının peşinden aynı bölgede yine bir saldırı meydana geldiği ve bir kişinin aracıyla yayaları ezdiği kaydedildi. Akabinde Parlamento binasına girmeye çalışan bıçaklı bir saldırgan polis tarafından vuruldu. Saldırılarda en az 12 kişinin yaralandığı ifade edilirken, saldırganın vurulduğu belirtildi. Yaralılardan bir kadının hayatını kaybettiği bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/yeni_manset-kopya-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/ingiltere-parlementosunda-silah-sesleri-1749898/"]

Görüntülerde yerde yatan iki kişi görüyor. Yaralılardan birinin yanına koşan İngilizlerden bazıları yardım etmeye çalışırken bazıları ise telefonlarıyla bu anları kaydediyor.

Londra'da arka arkaya yaşanan iki saldırıda en az 12 kişinin yaralandığı ifade ediliyor. Wesminster köprüsü üzerindeki olayın ardından çok yakındaki Parlamento binasına ikinci bir saldırı düzenlendi. Saldırgan Parlamento kampüsü içinde polis tarafından vuruldu.

Polis olayın bir terör saldırısı olduğu ihtimali üzerinde duruyor.