İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; iki çocuk annesi Lara Shoemark, çamaşırlarını radyatörün üzerine asarken, evinin karşısındaki köprünün altında seks yapan çifti gördü.

19 yaşındaki Shoemark, üçüncü kez aynı bölgede seks yapan bir çift gördüğünü söyleyerek, küçük çocuklarının da büyüyünce aynı manzarayla karşılaşmasından endişelendiğini ifade etti.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]

Çiftin 15 dakika boyunca seviştiğini aktaran Shoemark, "Önce öpüşmeye başladılar. Sonra adam kadının bacaklarını kaldırdı ve seks yapmaya başladılar" dedi.

Üç kez şahit olduğu seks skandallarının ardından görüntüleri kaydedip internete yüklemeye karar verdiğini söyleyen Shoemark, "İğrenç bir görüntü. Çocuklarım büyüdüğünde, onların da görmesini istemiyorum" şeklinde konuştu.

[old_news_related_template title="Cam sehpada seks fantezisi kanlı bitti!" desc="Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir turist ile seks işçisi cam sehpa üzerinde sevişmeye kalkınca, olanlar oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/seks-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/cam-sehpada-seks-fantezisi-kanli-bitti-1617803/"]