Utangaç olan küçük çocuk Benitez’le konuşamadı. Hal böyle olunca çoçouk da polisin masasına bir not bıraktı. Benitez notu okuyunca yerinden kalkıp hemen çocuğun ve annesinin masasına gitti.

Dokuz yaşındaki Noah, Eddie Benitez isimli polisle konuşmak istedi. Noah’nın annesi Amanda Cantin oğlunun polisle neden bu kadar ilgilendiğini anlayamadı. Noah, polise bir şey söylemek istediğini ancak utandığını annesine iletti. Sonra Noah’ın aklına bir fikir geldi.

polis

Doğum gününde topladığı paralarla Benitez’in hesabını ödemeye karar verdi. Noah’nın annesi garsonla konuştu ve Benitez’in hesabı önceden ödendi. Bir de Noah, Benitez’in hesabının üstüne bir not yazdı. Benitez notu okuduğunda çok duygulandı. Notta, “Büyüdüğümde sizin gibi olmak istiyorum. Bizim için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ederim” yazıyordu. Benitez, küçük çocuğa teşekkür ettikten sonra onunla fotoğraf çektirmek istedi.

polis2

Polis olmak isteyen Noah, “Dünyayı daha huzurlu bir yer yapmak ve kötü adamları yakalamak için polis olacağım” dedi. Lakeland Polis Karakolu, Noah’nın yaptığından o kadar etkilendi ki olaya dair fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İşte o post...