Polonyalı aktör, yönetmen, yapımcı ve senarist Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate'in de aralarında bulunduğu 9 vahşi cinayetin zanlısı ve aynı zamanda dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Manson'ın 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

TARİKAT ÜYELERİNE ÖLDÜRTTÜ

Eski müzisyen Manson önderliğinde kurulan ve seri katillerden oluşan "Manson Ailesi" ismindeki tarikat üyeleri, 1969 yılında yedi kişiyi öldürmüştü.

Cinayetlerin Charles Manson tarafından işlendiği kanıtlanamamıştı. Fakat tarikatının kendi emirleriyle yedi kişiyi öldürmesinin ardından Manson suçlu bulunmuş ve 1971 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Manson'ın daha sonra 2 kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

[old_news_related_template title="Charles Manson kimdir? Charles Manson'ın tarikatı hakkında her şey..." desc="İçlerinde Polonyalı yönetmen Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate'inde bulunduğu 9 cinayetten yargılanan ünlü deri katil Charles Manson hayatını kaybetti. Peki Charles Manson kimdir? Hayatını kaybettiğinde kaç yaşındaydı? İşte dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson'un tarikatı ile ilgili şoke eden bilgiler ve hayatına dair ayrıntılı bir analiz..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/charles-manson-kimdir.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/charles-manson-kimdir-charles-mansonin-tarikati-hakkinda-her-sey-2097374/"]
HAPİSHANEDE EVLENECEKTİ
Seri Katil Charles Manson, kendisinden 53 yaş küçük olan sevgilisi Afton Elaine Burton ile hapishanede evlenme kararı almıştı. Ancak Burton'un şöhret amacıyla bu ilişkiyi istediğinin ortaya çıkması üzerine evlilik Manson düğünü iptal etmişti.

ADINA HAYRAN KULÜPLERİ VAR

Charles Manson, ABD'de nefret edildiği gibi, kendisini seven ve serbest bırakılmasını isteyen çeşitli hayran kulüpler oluşturup kampanyalar düzenleyen bir hayran kitlesine de sahipti.