Araştırma kapsamında 159 evli çiftin, 2 haftalık iş ve cinsel hayatları mercek altına alındı.

Cinsel ilişki, beynin ödül merkezleri ile ilişkili bir nörotransmitter olan dopamin salınımını tetikliyor. Aynı zamanda, sosyal bağlanma ile ilişkili bir nöropeptit olan oksitosini de salgılanmasını sağlıyor.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]

Prof. Dr. Leavitt, kişiye pozitif bir ruh hali kazandıran seksin bu etkisinin kadınlarda da erkeklerde de en az 24 saat devam ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Keith Leavitt "Sağlıklı ilişki ve düzenli cinsel hayat, çalışanların işlerine daha çabuk alışmalarını ve iş yerlerinde daha mutlu olmalarına yardımcı oluyor. Bu da hem çalışanı hem de işvereni memnun ediyor" dedi.

[old_news_related_template title="Kocasını başka bir kadınla yatakta bastı! Sonrasında yaşananlar ise şoke etti" desc="Aldatılan kadının öfkesi... Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde aldatılan bir kadın, eşiyle sevişirken yatakta bastığı kadını sokakta çırılçıplak dolaştırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/aldatilankadin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/kocasini-baska-bir-kadinla-yatakta-basti-sonrasinda-yasananlar-ise-soke-etti-1673086/"]