Sosyal medya sitesi Reddit'te yazan ismini açıklamayan bir kullanıcı, dünyaca ünlü lokanta zincirinde yemek seçerken dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Eskiden bu lokantalarda görev alan yetkili, fast food lokantalarında balıklı sandviç yenmemesi gerektiğini söyledi.

Kullanıcı, talebin az olduğu balıklı sandviçlerin saatler boyunca ısıtılmış bölümde bekletildiği ve taze olmadığını söylerken, "Eğer balıklı sandviç yemek istiyorsanız siparişinizi verirken özellikle yeni hazırlanmasını istediğini söyleyin" yorumunu yaptı.

[old_news_related_template title="Yeni kız arkadaşıyla yatağa girdi, 12 saat sonra hastanelik oldu" desc="İngiltere'de yaşayan 47 yaşındaki bir adam yeni kız arkadaşıyla ilk defa seviştikten sonra kabus bir gece yaşadı. British Medical Journal'da yer alan habere göre adam ilk sevişmenin heyecanıyla penisini kırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/penis.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/yeni-kiz-arkadasiyla-yataga-girdi-12-saat-sonra-hastanelik-oldu-2028130/"]
Sosyal medyada büyük tartışma yaratan bu açıklamaların ardından şirket konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, bazı sosyal medya kullanıcıları, "Denver'da ve Fransa'da yediğim sandviçin tadı aynı. Dolayısıyla bunların hepsinin taze olduğunu düşünmek biraz mantıksız. Ben yemeğime bakarım" ifadelerini kullandı.