Mısır'da yayınlanan Cumhurbaşkanı Sisi yanlısı El-Yevm 7 gazetesine röportaj veren FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle kendilerine yapılan haksızlıkları Avrupa'nın anlaması daha çok kurban vermeleri gerektiğini söyledi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Mısır'da yayınlanan Sisi yanlısı El-Yevm gazetesine röportaj verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DİKTATÖR İFTİRASI

Mısır'da seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye askeri darbe yaparak kendini Cumhurbaşkanı ilan eden cuntacı Sisi'nin yanlısı olan gazeteye konuşan FETÖ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hitler, Stalin ve Mao gibi diktatör olduğu iftirasında bulundu.

"TRUMP İADE EDERSE GİDERİM"

Avrupa'nın kendisini anlaması için daha çok kurban vermeleri gerektiğini iddia eden FETÖ, ABD Devlet Başkanı Trump'ın kendisini Türkiye'ye iade etmesi durumunda kaçmaya teşebbüs etmeyeceğini ve Türkiye'ye gideceğini öne sürdü.

İLKOKUL MAZUNU TERÖRİSTE "HUKUK" SORUSU

Röportajı yapan Hashem Al Fakhrani, terör örgütü liderine Türkiye aleyhinde sorular yöneltip Erdoğan'ın uluslararası mahkemelerde yargılanmasının mümkün olup olmadığını da sordu. Fetullah Gülen, bunun zor olduğunu ve Türkiye'de bazı muhalefet liderlerinin de Erdoğan'ı desteklediğini söyledi.