Dünyanın zirvesini ilgilendiren görüşmelerle geçen haftanın son durağı İtalya oldu. G7 zirvesinde, dünyanın öne çıkan devlet liderleri bir araya gelerek bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

sonuncu

Sicilya'nın Catania kentinde ve Taormina bölgesinde gerçekleşen zirveye ise ABD First Lady'si Melania Trump damga vurdu. Daha önce de giydiği kıyafetlerle basının ilgi odağı olan Trump, bu sefer 51.500 dolarlık (185.000 TL) Dolce&Gabbana imzalı ceketiyle dikkatleri üzerine çekti.

sonuncu1

Üzerinde çiçek işlemeleri bulunan sıcak havaya aldırış etmeden diğer ülke First Lady'leri ile birlikte temaslarını sürdürdü. Diğer davetliler kısa kollu ya da kolsuz elbiseler tercih ederken Trump, sıcak havaya aldırmadı. Öyle ki hava sıcaklığının gölgede 25 dereceyi bulduğu Catania'da Belediye binasının balkonuna çıktığında bile kalın ceketi omzuna atarak İtalyanları selamladı.

sonuncu3

First Lady, ABD Başkanı Donald Trump ile katıldığı toplantılarda kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Trump'ın 51.500 dolarlık ceketinin Dolce&Gabbana'nın Alta Moda koleksiyonundan olduğu tahmin ediliyor.