İngiliz Natalie Seymour ile Kanadalı arkadaşı Abbey Gail Amisola'nın Kamboçya tatili kabus oldu. Kaldıkları bir hostele giden ve yetkililere ishal olduklarını söyleyen iki genç kız hastaneye gitmek yerine ağrı kesici ilaç almayı tercih etti.

ishal

Hostelde annesine WhatsApp üzerinden "Pek iyi değilim ama ilaç alacağım" diye mesaj atan Seymour ve arkadaşı yatarak dinlenmek istedi. Fakat iki genç kadın bir daha uyanmadı. Yerel bir eczaneden satın aldıkları ilaçla birlikte hastalığın daha da kötüleştiğini söyleyen yetkililer, "Hostel odasında yanların ağrı kesici ilaçlar bulduk. Kızların bozuk ve kötü bir şeyler yedikten sonra ishal ve baş ağrısı çektiğini tahmin ediyoruz" ifadesini kullandı.

hasta

Olayla ilgili bir soruşturma açılırken, olayla ilgili şüpheli bir durum olmadığı kaydedildi. Yetkililer, "Kızlarda darp izi yok ve onların intihar ettiğini de düşünmüyoruz" dedi. Seymour'un acılı annesi ise, "O sadece işten uzaklaşarak gezmek istiyordu. Kamboçya'dan önce Bali, Berlin ve Milano'daydı" ifadesini kullandı.