Ağustos ayında İngiltere'nin başkenti Londra'daki Hackney Fields tren istasyonunda bir kadın ile bir erkeğin kimseye aldırmadan güpegündüz sevişmesi ülke gündemine oturmuştu. Yoldan geçen bir kadının kamerasıyla çekilen videoda bir adam ve bir kadın treni beklerken sevişiyor ve daha sonra pantolonlarını giyip sanki hiçbir şey olmamış gibi trene binerken görülüyor.

[old_news_related_template title="Sevişerek tren beklediler!" desc="Londra'nın Hackney Downs Tren Garında yaşanan olay bütün İngiltere'yi ayağa kaldırdı. Tren garında görüntülenen genç çift etraftan geçenlere aldırış etmeden açık havada seks yaparken yakalandı. 90 saniyede işlerini bitiren çift hiç bir şey olmamış gibi trenlerine binip gitti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/basliksiz-1-189.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/seviserek-tren-beklediler-1992378/"]
Uzun süre bu ikilinin kim olduğunu bulamayan yetkililer ve İngiliz basını, bugün Londra'daki olayın bir failine ulaştı. 23 yaşındaki Dominic Richardson, seviştiklerini itiraf ederken, "Bütün gece ve gün alkol aldım. O kadını daha önce tanımıyordum ve barda tanıştım. Daha sonra da bir daha görmedim" dedi.
Richardson'ın adalete teslim olma kararının arkasında ise o videoyu annesinin görmesi olduğunu söyledi.Yaptıklarından dolayı çok pişman olduğunu söyleyen Richardson buna rağmen ceza almaktan kurtulamadı.

Hakim Zara Khan, "Kamu düzenini bozduğunuz açıkça görülüyor ve mazeretiniz de yeterli değil" diyerek Richardson'a 60 gün alkol almama cezası ve 170 pound (yaklaşık 400 TL) para cezası verdi. Polis, videodaki kadını bulmak için soruşturmaya devam ediyor.