Hollywood dünyasının kirli yüzü ifşa olmaya devam ediyor. Harvey Weinstein'in birçok aktristi taciz ettiği ve birçoğuna cinsel saldırıda bulunarak, "Kariyerini bitiririm" tehdidini savurmasının ortaya çıkmasının ardından bugün yeni bir skandal patlak verdi.

Angelina Jolie, Gywenth Paltrow, Ashley Judd, Cara Delevigne gibi isimlere cinsel saldırıda bulunan Weinstein'dan sonra şimdi de yönetmen James Toback'ın kadınlara cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Oscar'a aday olan başarılı yönetmen Toback'in de kariyeri boyunca aktristleri taciz ettiği belirlendi. ABD'nin çok okunan gazetelerinden Los Angeles Times'ta yer alan habere göre, en az 38 kadın Toback'in cinsel saldırısına maruz kaldığını itiraf etti.

[old_news_related_template title="Hollywood'un en güçlü erkeklerinden Harvey Weinstein seks hastalığına mı kapıldı?" desc="30 yılı aşkın süredir Hollywood sektörünün içinde yer alan Harvey Weinstein, sek yapma dürtüsünü frenleyemiyor! Çünkü..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/basliksiz-1-116.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hollywoodun-en-guclu-erkeklerinden-harvey-weinstein-seks-hastaligina-mi-kapildi-2046008/"]
Yönetmen iddiaları yalanlarken, Los Angeles Times'taki haberde, 1980'lerde Toback'in genellikle 20'li yaşların başındaki kadınları ve üniversite öğrencilerini 'Meşhur etme' vaadiyle kandırdığı belirtildi. Warren Beatty'nin başrolünü üstlendiği Bugsy filminin senaryosunu yazdığı için Oscar'a aday gösterilen Toback hakkında, "Görüşme adı altında genç kızları odasına çağırıyor ve cinsel saldırıda bulunuyordu" ifadeleri kullanıldı.Kariyerinde Tyson, İhtiras ve Kumarbaz gibi filmlerin yönetmen ve yapımcılığını üstlenen Toback, Bugsy ile Oscar'a aday olmuştu.[old_news_related_template title="Hollywood'un en büyük yapımcısına bir tokat da eşinden geldi" desc="Aşık Shakespeare, Kill Bill, New York Çeteleri ve Pulp Fiction gibi filmlerin yapımcısı dünyaca ünlü Weinstein Company'nin eşbaşkanı Harvey Weinstein'ın yıldızlara seks ve taciz suçlamasında sıcak bir gelişme yaşandı. Şirketinden kovulan Weinstein'a bir tokat da eşinden geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/harvey.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hollywoodun-en-buyuk-yapimcisina-bir-tokat-da-esinden-geldi-2044393/"]
Toback, kalp rahatsızlığı ve diyabet hastası olduğu için bu iddiaların gerçek olmadığını belirtse de oyuncu Adrienne LaValley, "Bir otelde buluştuk ve beni ellemeye çalıştı. Daha sonra pantolonuna boşaldı. Bir hayat kadını gibi hissettim ve çok utandım, kimseye söyleyemedim" dedi.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.