İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Huddersfield kasabasında yaşanan olayın görüntüleri Pazar günü öğleden sonra Facebook'ta yayınlandı. Binlerce kez izlenen video, Pazartesi günü kaldırıldı.

Videonun altına kısa süre içinde yüzlerce yorum yapıldı. İnsanlar genel olarak gördüklerine gülüp geçerken, çok sayıda insan ise tepki gösterdi.

Michelle Hunter adlı bir kullanıcı görüntüleri "tiksindirici" olarak nitelendirirken, "Neden bazı insanlar kamusal alanda bunun yapabileceğini normal karşılıyor. Ben de çok namuslu sayılmam ama ya çocuklar görseydi..." dedi.

[old_news_related_template title="Etraftan geçenlere aldırmadan... Arabanın kaputunda seks yaptılar!" desc="İngiltere'nin Manchester şehrinde bir çift, arabanın kaputunun üstünde seks yaparken görüntülendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/123-8.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/etraftan-gecenlere-aldirmadan-arabanin-kaputunda-seks-yaptilar-1673028/"]

Görüntüleri çeken şahıs, Huddersfield Daily Examiner gazetesine yaptığı açıklamada, olayı "iğrenç" bulduğunu ifade etti. Haberde adı anılmayan adam, görüntülendiklerini fark ettiklerini fakat kendisine hiçbir şey söylemediklerini belirterek, çiftlerin sonrasında eve gittiklerini de sözlerine ekledi.

Phil Molloy adlı bir kişi ise ironik bir şekilde "Maden filme çekiliyorsunuz, en azından daha iyi bir iş çıkarsaydınız" yazdı.

[old_news_related_template title="Aralık referandumunda 'hayır' diyenlere oral seks vaadinde bulunan model..." desc="İtalya'da geçen yıl Aralık ayında yapılan anayasa referandumunda 'hayır' oyu verenlere oral seks yapma vaadinde bulunan model Paola Saulino, 'sözünün eri' olduğunu kanıtladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/spot-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/kasim-referandumunda-hayir-diyenlere-oral-seks-vaadinde-bulunan-italyan-modelden-haber-var-1689905/"]