Facebook sayfasında kızının fotoğrafını paylaşan Campbell, altında şu notu düştü:

"Huzur içinde yat sevgili, kıymetli, güzel kızım… Meleklerle şarkı söylemek için benden çok çok erken alındın. Gülmeye devam et, annen seni çok seviyor."

İngiltere'nin kuzeyindeki Manchester kentinde bulunan konser salonu Arena'ya Pazartesi gece yarısında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 22 kişi yaşamını yitirirken, 59 kişi de yaralandı.

[old_news_related_template title="İngiltere diken üstünde! Her an yeni bir saldırı olabilir" desc="İngiltere'nin Manchester şehrinde büyük oranda çocukların ve gençlerin gittiği Ariana Grande konserini kana bulayan saldırganın kimliği belirlendi. İngiliz medyası en az 22 kişinin canına kıyan şahsın, Libya asıllı Britanya vatandaşı Salman Abedi olduğunu duyurdu. Ada 2005'ten bu yana yaşanan en kanlı terör saldırısının yaralarını sarmaya çalışırken, ülkede terör tehdidi 'kritik' olan en üst seviyeye çıkarıldı. Bu da her an ikinci bir terör eyleminin yaşanabileceği anlamına geliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/2017-05-23t214250z_58276918_rc1f6c8902e0_rtrmadp_3_britain-security-manchester.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-ingiltere-diken-ustunde-her-an-yeni-bir-saldiri-olabilir-1866282/"]

Saldırıyı IŞİD üstlendi ve İngiliz polisi de saldırı zanlısının 22 yaşındaki Libya kökenli İngiltere vatandaşı Salman Abedi olduğunu açıkladı.

Saldırının ardından Olivia'nın ailesi Salı günü her yerde onu aramış, onlarca yaralıdan biri olarak hastanede tedavi gördüğünü ummuştu. Ancak yetkililer, Charlotte Campbell'a kızının saldırıda yaşamını yitiren 22 kişiden biri olduğunu açıkladı.

BBC Türkçe'nin haberine göre Olivia patlama anında yakın arkadaşı Adam Lawler ile birlikteydi. Olivia yaşamını yitirirken, Adam da ağır yaralı olarak hastanede bulunuyor.

[old_news_related_template title="Konseri kana bulayan terörist belli oldu" desc="Ariana Grande konserini kana bulayarak İngiltere'nin son yıllarda yaşadığı en büyük terör saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/salman-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/manchesteri-kana-bulayan-teroristin-kimligi-belli-oldu-1865804/"]

Adam'ın ailesi, bileti oğullarına doğumgünü hediyesi olarak aldıklarını ve o da arkadaşı Olivia ile gitmek istediğini, ikisinin de son dönemde konserden başka bir şey konuşmadığını söyledi.

Açıklamanın ardından #OliviaCampbell etiketi İngiltere'de Twitter'da ilk sıraya yükseldi.