İngiliz ve ABD basını bir süredir İngiliz Kraliyet Ailesi'nin genç üyesi Prens Harry ile oyuncu Meghan Markle'ın ilişkileri üzerine spekülasyon yapıyordu. Bugün US Weekly isimli dergide yer alan bir iddia ise Markle'ın rol aldığı diziyle ilgili şaşırtıcı bir gerçeği ortaya çıkardı.

2011'den beri rol aldığı ve şöhretini borçlu olduğu diziden bu sezon ayrılacağı iddiaları konuşulan 36 yaşındaki Markle'ın canlandırdığı Rachel Zane karakterinin evlenerek diziden ayrılacağı belirtildi. Markle'ın rol icabı birlikte olduğu Mike Ross karakteriyle evleneceği ve ABD'deki dizi setini bırakacağı belirtildi. Markle resmi olarak iddialara yanıt vermezken, İngiliz basınında yer alan haberlere göre Markle diziden ayrıldıktan sonra İngiltere'ye yerleşecek.

[old_news_related_template title="Prens Harry, sevgilisiyle ilk kez resmi ziyarette görüntülendi" desc="Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen İngiltere kraliyet ailesinin 'haşarı' üyesi Prens Harry, Kanada'da katıldığı resmi bir ziyarete oyuncu sevgilisi Meghan Markle'ı da getirdi. Çift birlikte maç izleyip vakit geçirdi ve hayranlarıyla sohbet etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/markle.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/prens-harry-sevgilisiyle-ilk-kez-resmi-ziyarette-goruntulendi-2025165/"]
Markle geçtiğimiz aylarda, Harry ile ilişkisini doğrulamış ve yakın zamanda Prens Harry'nin büyükannesi Kraliçe Elizabeth ile tanıştığını ifade etmişti.