5. kategoride olan Irma Kasırgası, büyük bir hızla ABD'ye yaklaşıyor. Karayipler'de 21 kişinin ölümüne neden olan ve yüzbinlerce insanı evsiz bırakan Irma, Camaguey Archipelago'yu sabah saatlerinde 260 kilometre hızla vurdu.

Küba'nın kuzey sahillerinde de etkisini gösteren kasırga Florida'ya hızla yaklaşırken, ABD'de üst düzey önlemler alınmaya başlandı. ABD'li yetkililer Miami'nin 440 kilometre uzağında bulunan Irma Kasırgası dolayısıyla 5.6 milyon kişinin tahliye edilmesine karar verdi. Bu rakam eyalet nüfusunun %25'ine denk geliyor. ABD tarihinin en büyük tahliyesi olarak tanımlanan bu gelişmeyle birlikte kasırganın 125 milyar dolarlık bir hasara meydan olması bekleniyor.

firia

Vali Rick Scott, "Zmanımız azalıyor. Eğer tahliye bölgesine gitmediyseniz hemen gidin. Eğer kasırganın yolundan çekilmezseniz ölürsünüz. Eyaletimizin en yıkıcı fırtınasıyla karşı karşıyayız" diyerek ABD'lileri uyararak bölgeden uzaklaşmalarını istedi.

MANKENLER TOPA TUTULDU


Öte yandan sosyal medya uygulaması Instagram'da Irma Kasırgası tartışması yaşandı.

manen

Başta Kara Del Toro olmak üzere birçok manken Irma Kasırgası'nın etkilediği bölgelere yardım çağrısı yapıp iyi dileklerini sunarken yeni bir tartışma meydana geldi.

manlen

25 yaşındaki ABD'li manken Kara Del Toro, Turks and Caicos adalarındaki plajda çekilen fotoğrafını 495.000 takipçisiyle paylaşırken, Ukraynalı manken Lana Alexandra da Porto Riko'da iç çamaşırla çekilen fotoğrafını paylaştı.

manken1

Fakat bu isimlerin bikini ve iç çamaşırlarıyla yaptıkları paylaşımlar takipçilerinin tepkisini çekti.

manken

Bazı kullanıcılar, "Evet vücudun evsiz kalanlara çok yardımcı oldu" derken, diğerleri de "Bu kadar duyarsız olamazsınız" şeklinde yorum yaptı. İngiliz Daily Mail gazetesi Irma Kasırgası sonrasında seksi fotoğraflarını paylaşan mankenlerin okuyucularına duyurdu.