Claire Davies  88 kiloydu ve obez derecesinde şişmandı. Hayatının aşkını bulmuş ve evlenme teklifi almıştı. Ancak bir gün kilosu üzerine yapılan şaka hayatını değiştirecek kadar onu mutsuz etti.

3

Fast food yemeyi seven 33 yaşındaki kadın, evlenebilmek için tam 6 beden incelerek hoş bir vücuda kavuştu.

Gün içerisinde chicken wings, pizza, cola, hamburger ve cips yiyip içmeden duramayan kadın, evlenme teklifi alınca zayıflamadan gelinlik giymek istemediğini söyledi ve öyle bir diet yaptı ki...

1

Damadı bile hayrete düşürdü!

Üniversite yıllarında kilo sorunu yaşamaya başlayan genç kadın yeme alışkanlıklarının da o yıllarda bozulduğunu söylüyor, "Tamamen duygusal nedenlerle yemek yiyordum. Stres demek benim için dondurma ve pizza demekti. 100 kiloya yaklaşmıştım. Kendime aynada bakmakta bile güçlük çekiyordum. Yemek yemeye devam edebilmek için tartıya çıkmayı bıraktım. Taa ki evlenme teklifi alana kadar...  Bedenime göre gelinlik bulmakta zorlandım ve zayıflamam gerektiğine karar verdim.

2

Fast food yemeyi bırakıp sebze, meyve ve çorba ile beslenmeye başlayınca 12 ayda 6 beden inceldim. Artık kendimi çok daha güzel ve sağlıklı hissediyorum. "