Fernando ve Debora ismindeki ikili uzun süredir beraberdi. Kilolarından ise zamanla şikayetçi olmaya başladılar. Fernando’nun çocukluğundan beri fazlalıkları vardı. Kilo vermek istese de bir türlü başaramıyordu. Debora ise doğum yaptıktan sonra bir daha kilo veremedi. 170 kiloydu ve fazlalıkları nedeniyle depresyona girdi.

Otelde başlarına gelen bir kazadan sonra çift zayıflamaya karar verdi.
otel-2

OTEL YATAĞIN ÜCRETİNİ İSTEDİ! 
Debora ve Fernando otelde uyuyakaldıkları sırada yatak ağırlığa dayanamayıp çöktü. Otel ise yatağın ücretini talep edince çok utandılar.

İşte o zaman çift gastrik bypass ameliyatı olmaya karar verdi. Operasyon sonrasında toplamda 127 kilo vermeyi başardılar.

otel-3

Debora, Honey Nine’ye “Operasyondan sonra hayatımız değişti. Alışkanlıklarımız, ruh halimiz ve yeme alışkanlığımız da değişti. Artık sürekli aç hissetmemeye başladık” dedi.

[old_news_related_template title="Zayıflattığı söyleniyordu: Yatmadan önce yoğurt yemek" desc="Yatmadan önce yoğurt yemek, zayıflattığı düşüncesi ile son dönemlerde pek çok kişi tarafından uygulanır oldu. Peki bu bilgi doğru mu?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/yogurt-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/zayiflatiyor-soyleniyordu-yatmadan-once-yogurt-yemek/"]

 

[old_news_related_template title="Obezite geni zayıflamayı engeller mi?" desc="Obezite geni taşımanın zayıflamaya engel olmadığını belirten Doç. Dr. Defne Kaya, zayıflamak üzerine 9 bin 563 kişi ile gerçekleştirilmiş bir araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Bu araştırmaya göre en iyi zayıflama yöntemi ne?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/dna.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/obezite-geni-zayiflamayi-engeller-mi-1792581/"]