Güney Afrika'da 17 yıl önce sünnet olduğu sırada penisini kaybeden bir kişi, 17 yıl sonra uygun bir donör bulunması sonucu tekrar penis sahibi olma sevinci yaşadı. Yalnız bu operasyonda bir tuhaflık vardı.

BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİ AMA...

Penisine kavuşan ve 6 ay içinde tüm cinsel fonksiyonlarıyla tek başına idrarını yapabilme şansına da kavuşacak olan Güney Afrikalı hasta, tüm bu güzel gelişmelere rağmen enteresan bir durumla karşı karşıya kaldı. Siyahi olan hasta, kendisine nakledilen penisin beyaz bir kişiden alınması nedeniyle ilginç bir karar verdi.

RENK UYUMU SAĞLAMAK İÇİN!

Beyaz bir penisin nakledilmesinden dolayı rahatsız olan Güney Afrikalı hasta, renk uyumunun sağlanması için penisini boyatmaya karar verdi. Tıbbi bir dövmeci olan Rosemarie Andlauer'le anlaşan ismi açıklanmayan kişi, uzun bir sürede gerçekleştirilecek operasyon sonrası kendi renginde bir penise sahip olacak.

[old_news_related_template title="Ameliyatsız burun estetiği mümkün mü?" desc="Estetik operasyonlarının doğal görünümü hedeflediğini belirten Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk 'Burun estetiğinde de ana hedef yüzle uyumlu, simetrik, orantılı ve doğal bir görünüm sağlayan bir şekle ve işleve ulaşmaktır.” dedi. Peki ameliyat olmadan estetik bir buruna sahip olmak mümkün mü?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/burun-estetigi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/ameliyatsiz-burun-estetigi-mumkun-mu-1855057/"]