İngiliz The Daily Mail gazetesinin haberine göre; İngiltere'nin Devon bölgesinde yalnız yaşayan 40 yaşındaki Nick Rose, yaklaşık sekiz ay önce kansere yakalandı.

Rose, hastalığın agresif bir şekilde ilerleyişi durdurulamayınca, oğlu Logan için yeni bir yuva aramaya başladı. Zira Logan, çok küçükken annesi ortadan kaybolmuştu. Ve maalesef son günlerini acı içinde geçiren Rose, 3 Ocak'ta hayatını kaybetti.

Rose'un dostu Aoron Crompton, arkadaşının çok büyük acılar çekerken bile ilk önceliğinin oğlu olduğunu söyledi. Crompton, "Rose için hiçbir şeyin Logan'dan önce gelmediğini" ifade etti.

Kanserin kemiklerinden akciğerlerine sıçramasına rağmen Rose'un her zaman kuyruğu dik tuttuğunu aktaran Crompton, son günlerinde arkadaşının bakımını üstlenmiş.

Crompton'ın kardeşi Amy ise arkadaşına güzel bir cenaze töreni düzenlemek için internetten yardım kampanyası başlattı.

3 bin 500 sterlin toplamayı amaçlayan Amy, masraflardan arta kalan parayla ise Logan için yeni bir okul üniforması almak istiyor.

Hemen hemen tüm ayrıntıları keder verici bu haberde kısmen de olsa tek mutluluk veren şey, minik Logan'ın şu sıralar Devon'da yeni ailesiyle hayatına devam etmesi...