Reuters'ın dünyaya servis ettiği ve İngiltere'yle özdeşlenen çift katlı bir kırmızı otobüsün tekerleğinin arkasında yatan kadının Kıbrıs Türk'ü Ayşe Frade olduğu öne sürüldü.

İHA'nın haberine göre; annesi İspanyol babası ise Kıbrıslı Türk olan 43 yaşındaki Ayşe Frade'in 8 ve 11 yaşlarında iki kız çocuk annesi olduğu belirtildi.

otobus-3

DLD College London'da İspanyolca öğretmenliği yapan İngiltere doğumlu Ayşe Frade’in Portekiz asıllı İngiliz vatandaşı John Frade ile evli olduğu kaydedildi.

Ailesi ve sevenlerinin büyük şok yaşadığı saldırı sonrası, Ayşe Frade'in Facebook hesabı, anı sayfasına dönüştürüldü.

[old_news_related_template title="Dünyayı şoke eden saldırıda sıcak gelişme" desc="İngiltere'nin başkenti Londra dün öğle saatlerinde (TSİ 17:40) korkunç bir terör eylemine sahne oldu. Westminster Köprüsü üzerinde aracıyla kaldırıma çıkarak yayaları ezen bir saldırgan, ardından köprünün sonunda yer alan İngiltere Parlamentosu'nun bulunduğu yerleşkede silahsız bir polisi bıçaklayarak öldürdü. Dünyayı sarsan olaylarda 5 kişi yaşamını yitirdi. Bugün Parlamento'ya hitap eden İngiltere Başbakanı Theresa May, 'saldırganın radikalizm şüphesiyle daha önce sorgulanan bir Britanya vatandaşı olduğunu' açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/still0323_00000.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-dunyayi-soke-eden-saldirida-sicak-gelisme-1750472/"]