Mary Beth Haglin adlı öğretmen, geçen yıl Dr. Phil adlı programda, 17 yaşındaki öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiğini söylemişti.

Iowa eyaletinde bağlı Cedar Rapids şehrindeki Washington Lisesi'nde öğretmenlik yapan Haglin, öğrencisiyine çıplak fotoğraflarını da göndermiş.

24 yaşındaki Haglin, öğrencisiyle hemen hergün evde, arabada, öğrencisinin annesinin ve babasının evinde cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]

Amerikan medyasında yer alan haberlerde okulla ilişiği kesildikten sonra kucak dansçısı olduğu belirtilen Haglin, başta öğrencisi tarafından baştan çıkarıldığını ve mağdur olduğunu savunuyordu.

Öğrencisine ondan ayrılmak istediğini söylediğinde, kendisini "bunu yaparsa, ilişkilerini herkese anlatmakla tehdit ettiğini" söyleyen Haglin, "Bunu öylesine zekice ve güzel kelimelerle yaptı ki aptala döndüm" dedi.

Fakat Bölge Yargıcı Kevin McKeever, Haglin'in savunmasına inanmadı ve Haglin'i 360 gün hapse mahkûm etti. Haglin'in 90 gün hapiste kalacağı ve cezasının geri kalan kısmının erteleneceği belirtildi.

[old_news_related_template title="Cam sehpada seks fantezisi kanlı bitti!" desc="Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir turist ile seks işçisi cam sehpa üzerinde sevişmeye kalkınca, olanlar oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/seks-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/cam-sehpada-seks-fantezisi-kanli-bitti-1617803/"]