Katar Havayolları'na ait bir uçakta dün ciddi bir tehlike atlatıldı. Katar'ın başkenti Doha'dan yola çıkan uçak tatilseverlerin uğrak noktası Bali'ye doğru yol alıyordu. Fakat QR-962 numaralı uçuşta büyük bir arbede yaşandı.

Arbedenin sebebi ise yaşanan bir aile dramıydı. Çocuklarıyla seyahat eden evli bir çift kavga etmeye başladı. Uçaktayken kocasının kendisini aldattığını öğrenen kadın adama saldırdı. Kocasının uyumasını fırsat bilen kadın adamın telefonunu karıştırınca aldatıldığını öğrendi. Bunun kızgınlığıyla birlikte adama saldıran kadını hostesler güçlükle engelleyebildi.

[old_news_related_template title="Yeni kız arkadaşıyla yatağa girdi, 12 saat sonra hastanelik oldu" desc="İngiltere'de yaşayan 47 yaşındaki bir adam yeni kız arkadaşıyla ilk defa seviştikten sonra kabus bir gece yaşadı. British Medical Journal'da yer alan habere göre adam ilk sevişmenin heyecanıyla penisini kırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/penis.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/yeni-kiz-arkadasiyla-yataga-girdi-12-saat-sonra-hastanelik-oldu-2028130/"]

Yaşanan arbede sebebiyle kaptan pilot rotayı değiştirerek planda olmayan bir iniş yaptı. Hosteslerin zapt etmekte güçlük çektiği çift dolayısıyla uçak Hindistan'ın Chennai kentine indi. Burada gözaltına alınan çiftin Hindistan vizesi olmadığı için soruşturma açıldı. Geceyi Chennai Havaalanı'nda geçiren aile ertesi sabah Malezya'ya uçtu.