Başta Pirelli takvimi olmak üzere birçok proje ve markayla yaptığı çalışmalara bilinen ve ünlülerin çıplak ve erotik fotoğraflarını çekerek şöhrete kavuşan Terry Richardson topun ağzında... Geçtiğimiz haftalarda ABD'li ünlü yapımcıs Harvey Weinstein'ın birçok aktristi taciz ettiği ve genç kadınlara cinsel saldırıda bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından 'ünlülerin fotoğrafçısı' olarak bilinen Richardson dünya gündemine oturdu.

Zaman zaman Richardson'ın fotoğrafını çektiği ünlüleri taciz ettiği iddiaları gündeme gelirken, Weinstein skandalı sonrasında ünlü fotoğrafçı hakkındaki iddialar alevlendi. Vogue, GQ ve Vanity Fair gibi dünyanın sayılı dergileri Richardson'a veto ettiğini duyurdu.

Erotik fotoğraflarıyla bilinen 52 yaşındaki fotoğrafçı en son Miley Cyrus'un tartışma yaratan video klibini çekmişti.

[old_news_related_template title="Hollywood'un en büyük yapımcısına bir tokat da eşinden geldi" desc="Aşık Shakespeare, Kill Bill, New York Çeteleri ve Pulp Fiction gibi filmlerin yapımcısı dünyaca ünlü Weinstein Company'nin eşbaşkanı Harvey Weinstein'ın yıldızlara seks ve taciz suçlamasında sıcak bir gelişme yaşandı. Şirketinden kovulan Weinstein'a bir tokat da eşinden geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/harvey.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hollywoodun-en-buyuk-yapimcisina-bir-tokat-da-esinden-geldi-2044393/"]
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Daily Telegraph'ın ulaştığı yazışmalara göre bu dergilerin çatı kuruluşu Conde Nast International yönetimi yerel dergi edisyonlarına bilgilendirme maili gönderdi. Kuruluşun Başkan Yardımcısı James Woolhouse imzalı yazıda, "Herkese önemli bir konu için bu yazıyı gönderiyorum. Conde Nast artık fotoğrafçı Terry Richardson ile çalışmayacaktır. Desteğiniz için teşekkürler" ifadeleri kullanıldı.Bu iddialar üzerine Richardson bir açıklamada bulunurken, "Ben yaptığı işin doğasını bilen ve buna göre çalışmayı kabul eden yetişkin kadınlarla iş yapıyorum. Ben herkese saygı gösteriyorum ve iddiaları yalanlıyorum" dedi.