Geçtiğimiz yıl başlayan ve her geçen gün büyüyen ‘Engelsizsiniz’ projesi büyüyerek adım adım sonuca ulaşıyor.

Kocaeli Genç Fikirler Derneği tarafından yapılan ‘Engelsizsiniz’ projesi, öğrencileri, gençlerin; hatta orta yaşlıların hayallerindekini gerçeğe ulaştırma amacıyla düzenleniyor.

‘Hayatınızda ne engel olursa olsun hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz’ fikriyle yola çıkan derneğin başkanı Buğra Kaşıkçı, 1 Nisan’da ünlü isimlerle birlikte ‘Engelsizsiniz’ zirvesi yapacaklarını açıkladı.

1 Nisan'da herkes davetli!
Kocaeli Genç Fikirler Derneği tarafından paylaşılan davet metninde, “ Engelsiz Zirve 1 Nisan 2017' de saat 11:00 ile 17:00 saatleri arasında Uluslararası Gençlik Merkezinde gerçekleşecek.

Farkındalığın ve duyarlılığın gündeme geleceği, hayatımızda büyük başarıları ile yer etmiş engelli bireylerin tecrübe paylaşımında bulunacağı, engellerin hiçe sayıldığı samimi bir ortamın sıcaklığıyla organize edilen Zirvemize bütün vatandaşlarımız davetlidir.

Yaşamın güzelliklerini herkesin hissedebileceği, engellerin kaldırıldığı, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitelerinin daha yüksek olduğu ve yaşama sevincinin arttığı bir dünya umudu ile. Unutmayalım hepimiz birer engelli adayıyız” ifadelerine yer verildi.

Zirveye 'Engel tanımayan ünlüler' katılıyor
Derneğin yapacağı zirvenin katılımcıları engelleri aşıp hayallerini gerçekleştiren ünlülerden oluşuyor. Zirveye; oyuncu Turgay Tanülkü, 'Parmak ucu ile gören ressam' Eşref Armağan, Kainat Vücut Geliştirme Tolga Murat Balıkçı, Gurur Göç ve Ufuk Koçak katılacak.

ert