ÖGG sınav sonuçlarını bekleyen vatandaşlar sık sık sınav sonucunun açıklanacağı sayfayı kontrol ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanacak olan ÖGG sınav sonuçlarına haberimizdeki bağlantıdan ulaşılabilecek. Fakat ÖGG sınav sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair bir detay bulunmuyor. Bugün mesai saati bitmine kadar Özel Güvenlik Sınavı sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SONUÇLARI NASIL KONTROL EDİLECEK?

ÖGG sonuçları aşağıdaki link üzerinden kontrol edilebilecek. ÖGG sınav sonuçlarını kontrol etmek için gereken bilgiler girilerek sorgulama sayfası kullanılabilir.

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI,

ozel-guvenlik-sinav-sonuclari-aciklandi-mi

74’ÜNCÜ DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI DETAYLARI

Merkezi Sınav Komisyonun 08/12/2017 tarih ve 2017/8 sayılı kararı ile Milli Eğitim Bakanlığının sınav takviminin belli olmaması ve özel güvenlik sınavına girecek olan adayların mağdur edilmemesi amacıyla 2018 yılında yapılacak olan 74’üncü Temel Eğitim ile 50’nci Yenileme Eğitimi Sınavının 4 Şubat 2018 tarihinde yapılmasına ve bu sınava 31 Aralık 2017 tarihinde eğitimi bitenlerin alınmasına ayrıca 2018 yılında yapılması planlanan diğer sınavların tarihleri için Milli Eğitim Bakanlığının sınav takviminin açıklanmasından sonra 2018 yılı sınav takvimi Daire Başkanlığımızın web sitesinden ilan edilecektir.