Müşteriler, Amazon uygulamasını uygulama mağazalarından indirebilir ve mobil cihazlarından mevcut Amazon hesaplarına giriş yapabilirler. Uygulamanın dilini değiştirmek için müşterilerin, uygulama ekranının sol üst köşesinde bulunan “Ana Menü” alanına dokunarak menüye ulaşmaları, sonrasında ise “Ayarlar” menüsünde bulunan “Ülke ve Dil” seçeneklerine dokunarak alışveriş yapmak istedikleri ülkenin sitesini ve desteklenen diller arasından kullanmak istedikleri dili seçmeleri yeterli olacak.

1

Türkçe dil seçeneği; masaüstü tarayıcılar, cep telefonları ve tabletlerde destekleniyor. Tercih edilen dil seçeneği, müşteri profilinde saklanabilir ve müşterilerin siteyi veya uygulamayı her kullandıklarında dil tercihlerini yeniden değiştirmeleri gerekmeyecek.

[old_news_related_template title="Amazon resmen Türkiye'de" desc="Dünyca ünlü e-ticaret sitesi Amazon Türkiye'de resmen şirket kurdu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/amamamaamam.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/amazon-resmen-turkiyede-1993122/"]

Amazon.de web sitesi 2015 yılında İngilizce, 2016 yılında ise Felemenkçe, Lehçe ve Türkçe dil seçeneklerini müşterilerinin hizmetine sunmuştu. Mobil alışveriş uygulamasına yakın zamanda eklenen İngilizce ve Felemenkçenin ardından müşteriler artık Türkçe ve Lehçe dil seçeneklerini de kullanabilecek.