Kurumsal dünyada profesyonel kariyer yapmış biri finansçı,biri borsa uzmanı ve birisi de AVM pazarlama yöneticisi olan bu 3 kardeş kurumsal dünyadaki kariyerlerinden vazgeçerek 2016 Şubat ayında satışa başladıkları babamınbahçesi.com isimli internet sitesi ile yetiştirdikleri Portakal,Limon,Mandalina,Nar,Zeytin,Ayva,Badem,Avokado,Badem ve Erik gibi geleneksel taze meyveler ile son zamanlarda adını gittikçe daha sık duyduğumuz tropikal mucize meyve Pitaya(Ejder Meyvesi) ve Avakado gibi sağlıklı yaşam trendleri meraklıların vazgeçemediği ürünleri direkt olarak tüketiciye en taze, en sağlıklı haliyle ulaştırıyorlar. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İyi Tarım sertifikasına sahip bu bahçede üretim insan sağlığına ve doğal çevreye azami özen gösterilerek gerçekleştiriliyor.

Mottosu sağlıklı üretim, sağlıklı tüketim olan bu aile işletmesi özellikle internet ortamında ‘’doğal, organik’’ söylemleri ile satış yapan sitelerin birçoğundan farklı olarak üretim sertifikalarını ve meyvelerin içeriği ile ilgili yapılan pestisit analizlerini düzenli olarak yayınlıyorlar. Ayrıca geliştirdikleri model ile ürünler depolarda kimyasal işlemlere maruz kalarak, dağıtım kanallarında günler geçirerek pazarlanmıyor. Tüketicinin siparişi üzerine o an dalından kesilerek kargolanıyor ve normal koşullarda 24-36 saat içerisinde tüketicinin sofrasına en doğal en taze haliyle ulaşıyor.

Doğal olarak meyveleri ve sebzeleri sadece mevsiminde satışa sunuyorlar. Ayrıca bahçenin bulunduğu köyde yaşayan kadınları organize ederek yaptıkları imalathanede tamamen geleneksel yöntemlerle hiçbir katkı malzemesi, koruyucu, gıda boyası vs kullanmadan çeşitli reçeller, marmelatlar, nar ekşisi ve çeşitli kahvaltılık soslar üretiyorlar. Tarımsal üretim ve pazarlama süreçlerinin üreticiyi her geçen gün biraz daha yıpratarak üretimden vazgeçmeye zorladığı ve tarım alanlarının yerini inşaat alanlarına bıraktığı günümüz şartlarında babamınbahçesi.com 1,5 yıl gibi kısa sürede e ticaret alanında kat ettiği mesafe ve marka bilinirliği ile üreticiler için umut vaat eden bir model, sağlıklı ve lezzetli gıda tüketmek isteyen tüketiciler için ise dikkate değer bir seçenek sunuyor.