Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabineye seslenerek, varlıklarını yurt dışına kaçıranlara asla izin verilmemesini istedi.

 

AKP Muş İl Başkanlığı kongresinde konuşan Erdoğan, son günlerde bazı sinyaller aldığını söyleyerek, “Sinyal veriyorum, bazı haberler alıyorum. Sinyaller alıyorum. Bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretleri olduğunu duyuyorum. Bunların hiçbirine kabinedeki arkadaşlarımız çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihaneti vataniyedir. Bu ülkede kazanıp ülke dışına kaçıranlara iyi nazarda bakmayız. Merkez bankamızın varlığı 27,5 milyar liraydı şu an 117 milyar gibi bir rakamdayız. Yükselecek, şartlar ne olursa olsun” dedi.

İHA

[old_news_related_template title="Erdoğan: Boyun eğmedik diye yargılamaya çalışıyorlar" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Ağrı İl Kongresinde konuştu. Erdoğan konuşmasında, ABD'ye yönelik olarak, 'Senaryolara boyun eğmedik diye bizi yargılamaya çalışıyorlar' dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert şekilde yüklenen Erdoğan, 'PKK'yı bunun için azdırdılar, FETÖ'yü bunun için sahaya sürdüler, IŞİD'i bunun için üzerimize saldılar hatta şu anda ana muhalefetin, diğer adıyla ana hıyanetin başında bulunan zatı da aynı amaçla kullanıyorlar' açıklamasında bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/erdoagri880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdogan-akp-agri-il-kongresinde-konusuyor-2116301/"]