Nuvo Dragos’un ikinci etabının tamamlanması ve yeni dairelerin satışa çıkmasıyla ilgili dün düzenlenen toplantıda konuşan Özderici GYO Başkanvekili ve Genel Müdürü Ahmet Özderici, yatırımcılara ’yaşarken öde, yatırımın evin için olsun’ dediklerini söyledi.

SAT YAP DEĞİL YAP SAT

Özderici, “Nuvo Dragos’u seçenler yatırımı yaptıkları anda yaşamaya başlayabilecekler ya da kira getirisi elde edebilecekler” dedi. Gayrimenkul yatırım ortaklığı sektöründe temkinli tarafta kalarak, iş yapış şekil ve süreçleriyle rakiplerinden ayrıştıklarını vurgulayan Özderici, “Biz hasılat paylaşımlı ya da kat karşılığı inşaat üretmek yöntemleri yerine arsa satın alarak proje geliştiriyoruz. Tercih ettiğimiz iş modeli, arazi geliştirme, proje geliştirme ve üretilen ürünlerin bittikten sonra satışıdır” dedi. Nuvo Dragos’un 2014 yılında yaşamın başladığı, 3 bloktan oluşan toplam 484 daire, 8 ticari ünitenin yer aldığı ilk etabında, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler bulunuyor. Tamamlanan ikinci etapta yer alan 2 blokta ise yine 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere 515 daire yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 66 ile 219 metrekare arasında değiştiği projede kat yükseklikleri 3.50 metreyi buluyor. Nuvo Dragos’ta özel peyzajlı geniş bahçeler, 2 adet yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, ve köpek gezdirme alanları yer alıyor.

‘ARSA MALİYET FİYATINA DAİRE SATIYORUZ’

YÜZDE 1’lik KDV avantajının bulunduğu Nuvo Dragos’ta, tapu ve teslime kadar olan süreçte yüzde 20 peşinat ödemesi yapanlara kalan yüzde 80’lik kısım için tüm  bankalardan kredi kullandırılabiliyor. Ek olarak banka kredili veya nakit alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim sağlanan projede, 60 aya kadar yüzde sıfır faiz veya 120 aya kadar yüzde 0.45 faiz seçeneği de sunuluyor. Maltepe bölgesinde arsa fiyatlarının metrekaresi 6 bin lira civarında iken bitmiş dairelerin metrekaresini ortalama 6 bin liraya sattıklarını aktaran Ahmet Özderici, “Yatırımcı arsa maliyet fiyatına daire sahibi oluyor” diye konuştu.