TÜSİAD'ın kurucu Başkanı efsane iş adamı Feyyaz Berker son yolculuğuna uğurlanıyor. Sabah saatlerinde Tekfen'in Ulus'taki merkez binasında Berker için bir anma töreni düzenlendi.

"KUVVETİYLE BÜTÜN SANAYİ TOPLUMU ARKASINA TOPLAYABİLDİ VE LİDERLİK YAPTI"

Cenaze törenine katılan İnan Kıraç, "Çok büyük bir adamdı. TÜSİAD başkanlığı süresinde hem dürüstlüğü, hem gücü hem de kuvvetiyle bütün sanayi toplumu arkasına toplayabildi ve liderlik yaptı. O devrede Türkiye'yi bir yerlere getirdi. Öyle bir kişimiz bugün yok" dedi.

Törene katılan isimler arasında Rona Yırcalı  da yer aldı. Kırcalı kısa bir açıklama yaparak, "Feyyaz ağabey bizim çok sevdiğimiz büyüğümüzdü. Gerek kolejden, bilhassa Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu kurucusu olarak beraber çalışma imkanı buldum. Türk- Amerikan münasebetlerine çok önemli girdileri olmuştur. DEİK'e de, TÜSAD'a da çok katkıları oldu. Önemli bir büyüğümüzü, iyi bir insanı kaybettiğimizi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

[old_news_related_template title="Feyyaz Berker vefat etti" desc="Tekfen Holding'in kurucularından ünlü işadamı Feyyaz Berker vefat etti. Başarılı işadamı 92 yaşındaydı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/feyyaz-berker.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/feyyaz-berker-vefat-etti-son-dakika-haberleri-1983950/"]

60 yıllık iş hayatına 50 milyar dolarlık proje sığdıran Berker'in cenaze namazı bugün öğle namazında Bebek Camii'nde kılındı.

aydin222

Berker'in naaşı camiiye getirilirken pek çok ünlü isim ve kurum cenazeye çelenk gönderdi.

mer2
Berker'in cenazesine gelenler Bebek Parkı'nın girişindeki anı defterlerine notlar yazıyor.
inonu
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de cenazeye geldi.
arzu
Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ da alana geldi. Arzuhan Doğan Yalçındağ, Berker için, "Sosyal yönünü herkes bilir. Çok zarif biridir. Çok iyi bir aile babasıydı" diye konuştu.
hacisabahci
Ali Koç
alikoc
Şule Zorlu
sulezorlu
Çiğdem Simavi
simavi
Caroline Koç
kockoc2x
Bülent Eczacıbaşı
bulent
Cem Hakko
hakkkkk
Cenaze törenine katılacak isimler cami avlusuna girmek için sıraya girdi.
53822a67-4948-4ab5-8417-f0e671fb04d9-1
Bebek'te oturan Feyyaz Berker'in de cenaze namazı Tekfen'in diğer kurucu üyelerinde olduğu gibi Bebek Camii'nde kılındı.
21hp2hp12hp

Merhumun cenazesi  defin için mezarlığa götürüldü.

img_0816

AYRINTILAR GELİYOR...