Elli binden fazla ürün çeşidiyle tüketicilerini son teknoloji ürünlerle bir araya getiren  MediaMarkt, tüketicilerine yeni bir sürprizle buluşturmaya hazırlanıyor.

[old_news_related_template title="iPhone 8'in Türkiye fiyatı belli oldu! iPhone 8 ne kadar?" desc="Her yeni model tanıtımında teknoloji dünyasını sarsan Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 8'in Türkiye satış fiyatı belli oldu. GSM operatörlerinin yayınladığı fiyatlara göre beklendiği gibi iPhone 8 el yakacak. Peki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye'de ne kadara satılacak? İşte Apple iPhone 8'in Türkiye ve yurt dışı fiyatları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/iphone-8-ozellikleri-fiyati.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/iphone-8in-turkiye-fiyati-belli-oldu-iphone-8-ne-kadar-2047355/"]


Apple’ın Türkiye’de sabırsızlıkla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 8 ve 8 Plus’a hemen sahip olmak isteyenler için, ürünler mediamarkt.com.tr’de ön sipariş ile ücretsiz kargo avantajıyla satışa sunuluyor. Bununla yetinmeyen MediaMarkt, tüketicilerle ilk kez buluşacak iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için, mağazalarının kapılarını 20 Ekim gecesi saat 00.01 itibarıyla açıyor ve müşterilerini yeni cihazların ilk sahibi olmaya davet ediyor. Uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleri olmak üzere üç ayrı renk seçeneğiyle gelen iPhone 8 ve 8 Plus, şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. 32 GB, 128 GB ve 256 GB gibi farklı hafıza seçenekleriyle raflarda yerini alacak cihazlar  tüketicileri bekliyor.