Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Ekim ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet, CLA, E-Serisi Sedan, GLA, SLC ve smart otomobil alımlarında çeşitli fırsatlar sunuluyor.

mercedes-benz-a-serisi

Ekim ayına özel hazırlanan kampanya kapsamında Mercedes-Benz A-Serisi, B-Serisi, CLA ve GLA modelleri için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 120.000 TL’ye kadar kredi için 36 aya kadar vade ile %0,99 faiz oranı sunuluyor.

mercedes-benz-b-serisi

Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet ve SLC model otomobiller için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 150.000 TL’ye kadar kredi için 36 ay kadar vade ve %0,59 faiz oranından yararlanılabiliyor.

mercedes-benz-c-serisi

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan (E 180, E 220 ve E 300) otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile 180.000 TL kredi tutarı, %1.09 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor.

mercedes-benz-e-serisi

Şehir içi otomobil kullanımının ideal alternatifi olan smart model otomobilleri tercih eden müşterilere ise 40.000 TL kredi tutarı, %0 faiz oranı ile 24 aya kadar vade ile kurumsal ve kişisel müşterilere 1.667 TL’den başlayan aylık ödeme imkanı sunuluyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL KAMPANYALARI

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, müşterilerine 2.el otomobil alımında da Ekim ayına özel kampanyalar sunuyor. 2.el C-Serisi Estate model araçlar için 100.000 TL kredi tutarı, E-Serisi Coupé modellerinde ise 125.000 TL kredi ile %0,59 faiz oranı ve 24 aya kadar vade ile kişiye özel aylık ödeme seçenekleri sunuluyor.

LASTİK GARANTİSİ

Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti altında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

İki yıllık yasal garanti süresi içerisinde Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’ne gelen müşterilere 3. yıl garantisi Mercedes-Benz tarafından hediye ediliyor.

Müşteriler,  AdvantagePlus 4. yıl garanti paketi ile 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından ve erken satın almalarda ise %40’a varan indirimlerden faydalanabiliyor.

mercedes-benz-gla

ÖN ÖDEMELİ BAKIM PAKETLERİ KAMPANYASI

Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nde ön ödemeli bakım paketleri ile 2 veya daha fazla periyodik bakımın önden satın alınması durumunda %40’a varan indirimlerle orijinal yedek parça ve işçilikte sabit fiyat avantajından faydalanılabiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMPANYALARI DEVAM EDİYOR

Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı Vito, cazip kredi olanakları ile Ekim ayında da müşterilerini bekliyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Ekim ayında 2017 model Vito’ya özel hazırladığı kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko kullanımına özel 100.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Bu kampanya ile müşteriler, %1,09 sabit faiz oranı ve 544 TL’den başlayan aylık ödeme imkanlarıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar.

mercedes-benz-slc

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklere sahip Sprinter araçlar için de Ekim ayında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2017 model Sprinter araç alımlarında, % 0,89 sabit faiz oranı ile aylık 519 TL’den başlayan ödeme imkânı sunuluyor.

İKİNCE EL HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMPANYALARI

Mercedes-Benz Türk’ün 2. el hafif ticari araç markası Used1 altında Ekim ayında sunduğu kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,09 faizli kredi ve 544 TL’den başlayan aylık ödeme imkanı sunuluyor.

mercedes-benz-sprinter

SONBAHAR-KIŞ KAMPANYASI

1 Ekim – 31 Aralık 2017 tarihleri arasında Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri‘nde, 749 TL ve üzeri orijinal yedek parça, aksesuar, orijinal yağ ve lastik alışverişi yapan hafif ticari araç müşterilerini sürpriz hediye bekliyor.

EKİM AYINA ÖZEL FIRSATLAR

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, kamyon ve otobüs ticari araç ürün grupları için hazırladığı Ekim ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

KAMYONLARDA EURO YA DA TL İLE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Ekim ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç ve servis sözleşmesi sunuyor.

mercedes-benz-arocs

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç ve servis sözleşmesini kapsayan Özel Finansman Kampanyası çerçevesinde 250.000 TL’ye varan kredi tutarları için % 0,94’ten başlayan faiz oranları ve 4.160 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Euro ödeme seçeneklerinde ise Mercedes-Benz Özel Finansman Kampanyası’nın tercih edilmesi halinde 75.000 Euro’ya varan kredi tutarları için ödeme seçenekleri sunuyor.

OTOBÜSLERDE AYRICALIKLI FIRSATLAR

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim ayı kampanyası kapsamında Mercedes-Benz Travego 15, Tourismo 15 ve Tourismo 16 model otobüs alımlarında müşterilerine özel avantajlar sunuyor.

mercedes-benz-travego

Kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko kullanımında 600.000 TL’ye varan krediler, 40 ay vadeli %1,26 sabit faiz oranı ile 9.707 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatı sunuluyor.

Euro ödeme seçeneğinde ise Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 200.000 Euro’ya varan kredi tutarları için %0,53 sabit faiz oranı ile 2.795 Euro’luk aylık ödeme imkânı sunuyor.