28. Zuchex Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Fuarı, 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Fuarda, sektörde çok sayıda tanınmış markanın züccaciye, sofra ve mutfak eşyaları, ev tekstili, hediyelik ve dekoratif eşyalar, elektrikli ev aletleri, plastik ev gereçleri, paslanmazçelik ürünler, dekoratif mobilyalar, banyo ve mutfak aksesuarları, aydınlatma ve avizelerden oluşan ürünleri sergilendi.

Temelleri 1967 yılında atılan, bu yıl 50. kuruluş yılını kutlayan, Türkiye’nin züccaciye ve endüstriyel mutfak sektöründe önemli firmaları arasında yer alan Narin Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de, fuarda Hall 10, A09 numaralı standta yerini aldı. Kuruluşundan bu yana geçen süreçte ürün yelpazesini çeşitlendiren Narin, çatal kaşık ve bıçağın yanında ev serileri, masaüstü aksesuarları, horeca ve açık büfe ekipmanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 farklı kalemde ürün yelpazesini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Narin ürünleri, fuarı ziyaret eden profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağaza satın almacıları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşları, bayii ve distribütörler, otel ve restoran işletmecileri, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya satın almacıları, tasarımcılar tarafından büyük beğeni gördü. Narin Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üretimini İstanbul - Güneşli fabrikasında devam ettiriyor. Narin, Türkiye’nin yanı sıra Mısır, İran, Irak, Azerbaycan, Kosova, Romanya, İspanya, Hollanda ve Kanada’ya ihracat yapıyor.