İş ve cemiyet dünyasının önde gelen golfçülerini bir araya getiren ‘’Rolls-Royce İstanbul Golf Cup’’ın katılımcıları arasında Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beyhan Goldman Benardete, Mete Boybeyi gibi ünlü isimler yer aldı.

1509300930_kutlama

Turnuva kazananları ödüllerini Rolls-Royce Marka Müdürü Hilal Aysal’ın elinden aldı, turnuvanın kazananı Adem Karataş, İngiltere’de Goodwood’da bulanan Rolls-Royce fabrika ziyareti ile ödüllendirildi.

1509300935_erdem_k__ramer__sel__uk___etin__hasan_ak__akayal__o__lu__didem_aras

Ödül seremonisi sırasında konuşan Hilal Aysal, “öncelikle turnuva ödül töreninin böylesine anlamlı bir günde gerçekleşmesinden dolayı duyduğu gururu belirterek, tüm katılımcıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı ve gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

1509301138_haluk_ergelmi____selim_g__lmen__yusuf_teoman__kerem_metin

Aynı zamanda Hilal Aysal, “Türkiye’de gelişmekte olan golf sporuna destek vermekten ötürü gurur duyuyoruz. Markamızın özünde yer alan zahmet vermeyen deneyimi, turnuvaya da taşımaya çalıştık. Turnuvaya ev sahipliği yapan Kemer Country ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

1509301113_mahmut_k__yl____beyhan_benardete

28-29 Ekim tarihlerinde 2 gün süre gerçekleşen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup 2017, gösterilen yoğun ilgi ile 207 golfçüyü ağırladı.