Oran vefat eden Başkan Çağlar'la ilgili olarak bir anısını paylaştı ve, "Birlikte Küba'ya gidelim dedi bana odanın bir işi için. Ben gidemedim o seyahate uçakları ABD'ye indi. Bir gün bir taziye için Malatya’ya gitmeleri gerekiyordu. Ben gidemedim. Uçak inip kalkarken sıkıntı yaşamış. Bana hep ağabey derdi. Dedi ki ağabey artık senin gelmediğin yere ben de gitmeyeceğim hep bir sıkıntı oluyor" dedi.

'HAYALİM BEYAZ MASA'


Hayalindeki projenin İBB'nin beyaz masa uygulaması gibi bir uygulamayı İTO'da hayata geçirmek olduğunu belirten Oran, "Mesela hayallerimden biri belediyelerde beyaz masa var. Belki biz de bir beyaz masa oluşturacağız. Sıkıntıları Bakanlık'lara ilgiliyle Ankara'ya iletecek" diye konuştu.

'MURAT KALSIN BENİM KARDEŞİM'


Seçimdeki rakibi Murat Kalsın'a ilişkin açıklamalarda da bulunan Kalsın, "Murat Kalsın benim kardeşim, arkadaşım. Demokratik bir usulle birlikte seçime girdik. Bana nasipmiş. Bundan dolayı biz seçime girerken de kucaklaştık, çıkarken de kucaklaştık. Oy veren vermeyen kardeşlerimi tebrik ettim. Ben hepsinin başkanıyım kimseyle problem yok. Bunlar küçük meseleler. Başkan vefat etti Allah rahmet eylesin. Sonuçtan biz çıktık artık herkes Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız biz önümüzde bakacağız. Ülkeye nasıl bir kiremit daha koyabiliriz onun için çalışacağız" ifadelerini kullandı.