Scarlet Steakhouse, Etiler Nispetiye Caddesi’nde açıldı. 800 metrekarelik yeni adresinde dünya mutfağından lezzetleri sunan mekanın dekorasyonu dikkat çekiyor.

scarlet_gorsel

Scarlet Steakhouse’un kurucu ortağı Süleyman Dilek, "Misafirlerinin Steakhouse kültüründen fazlasını bulacağı mekânda ürün gamından, sunumuna, marka kimliğinden dekorasyonuna, personel giysilerinden, servis malzemelerine kadar her noktada özel bir ağırlama deneyimi yaşayacaksınız.

KANIN VE ATEŞİN RENGİ SCARLET


İşimizi aşkla, tutkuyla yaparken bizi en iyi ifade edecek ismin, duyguların en koyusuna ait bu kavramla ifade edilebileceğine inandık. Bu nedenle İstanbul’a yeni nesil bir steakhouse-şehir kulübü kazandırırken aşkın ve yaşamın rengi kırmızıyla yola çıktık.” dedi.

Süleyman Dilek, yeni mekânı için şunları dile getirdi:

“Büyük bir alana yayılan barımızda farklı beğenilere hitap edecek çok özel kokteyllerimiz, dünyanın en iyi şaraplarından oluşan kavımız ve kendi tariflerimizi içeren şuruplarımız var. Barımızı adeta bir laboratuvar gibi tasarladık.  Doğal ürünlerle hazırlanmış, deneyenlerin müptelası olacağına inandığımız bir içecek menüsü hazırladık. Her şeyi taze olarak alıp, kendimiz kurutuyor, özel tütsülerle sunuyoruz.”

Süleyman Dilek Süleyman Dilek


Her hafta düzenli DJ performanslarının sunulacağı mekânda; özel toplantılar, kutlamalar, iş yemekleri için iki adet VIP odası ve bu odalarda isteğe göre oluşturulan menüler, özel müzik seçenekleri gibi hizmetler de bulunuyor. Ortalama 60 kişinin çalıştığı mekânın kapasitesi VIP bölümler dâhil 250 kişi.

scarlet_gorsel-3