Kadıköy'de 3 bin 339 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Muhteşem Yeni Yıl  Konutları, butik bir yaşam projesi olarak dikkat çekiyor.

Büyüklükleri brüt 61 ila 136 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilmiş daire  seçenekleriyle single yaşam, çekirdek aile ve geniş ailelere hitap eden proje, eşsiz Adalar ve deniz manzarasıyla Kadıköy'de huzuru ve konforu birlikte yaşayacağınız  çok özel bir yaşama davet ediyor.

25 katlı tek blokta 192 konut 15 ticari birimden meydana gelen Muhteşem Yeni Yıl Konutları, lokasyonuyla da beğeni topluyor. Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500, Kalamış Marina ve Moda’ya ise sadece 750 metre mesafede konumlanan Muhteşem Yeni Yıl Konutları, konforun ve huzurun yanı sıra kentsel dönüşümle birlikte bölgenin değer kazanmasıyla yatırım için ideal bir proje olarak da öne çıkıyor.

MUHTEŞEM YENİ YIL'DA YAŞAM

Metro, Marmaray, Avrasya Tüneli, metrobüs ve deniz yolu gibi ulaşım akslarına dakikalar içinde ulaşabileceğiniz, Bağdat Caddesi, Kalamış Marina ve İstanbul Finans  Merkezi gibi şehrin cazibe merkezlerine komşu olacağınız Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda, çocuklarınız güven içinde sosyalleşirken, sosyal donatı alanlarında günün her anı sağlıklı ve huzurlu hissedeceksiniz.

Sosyal ayrıcalıkların gündelik hayatınızın parçası olduğu Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda sosyal yaşam, size eğlenceli ve keyifli zamanlar vaat ediyor. Açık yüzme  havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alanın bulunduğu projede yaşamınız her  daim renkli olacak...

Prestijli bir bölgede hayata geçen projede çok amaçlı spor sahasının yanı sıra çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi de doğal bir yaşamın  kapılarını aralıyor. 360 derece manzara sunan seyir terası, muhteşem İstanbul'un Adalar ve deniz manzarasını gözler önüne seriyor. Bu seyir terasında yer alan kış  bahçesi ve barbekü alanı da fark yaratan özellikler arasında yer alıyor.

Ceylan İnşaat Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan da Muhteşem Yüz Yıl Konutları ile ilgili yaptığı açıklamada, projenin adından da anlaşılacağı gibi 'muhteşem' bir proje olduğunu söylüyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın son yüzyılın tüm teknolojisine sahip tam donanımlı sosyal alanlara sahip bir proje olarak tasarlandığını dile getiren Muammer Ceylan, "Projemiz butik bir proje. Son zamanlarda insanlarımız hem güvenlik hem de birtakım sosyal imkanlardan istifade etmek için sitelerde oturmayı tercih ediyorlar.

Bunun dezavantajları da var. Bin ya da 2 bin konutluk siteyi düşünün buradaki insanların tamamı aynı sosyal tesisleri aynı havuzu aynı spor alanlarını kullanıyor. Bunu eskiye dönüş olarak da anlayabilirsiniz ama biz bunu butik bir proje olarak uyguluyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Ceylan, Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nı 192 daireden oluşan ama büyük bir sitede olması gereken tüm sosyal tesislere sahip bir proje olarak sunduklarını da kaydederek, projenin kalabalıktan uzak nezih bir ortam sunarken, güvenlik ve sosyal olanaklar olarak da diğer büyük siteleri aratmayacağını belirtiyor.