Erka Konsept’te; 2+1,3+1 konut tipleri yer alırken, fiyatlar 440 bin TL’den başlıyor.  Erka Panorama’da ise 1+1 ve 2+1 konutlarda fiyatlar 362 bin TL’den başlıyor.

3 AYDA YÜZDE 30’U SATILDI

İstanbul merkezi noktalarından Kağıthane’de hayat bulan  Erka Konsept’in %40’ı ve Erka Panorama’nın, %25’i satılırken, bu iki projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Erka Yapı’nın Kağıthane’deki kentsel dönüşüm  çalışmalarının ilk adımlarını oluşturan ve %50’ı tamamlanan Erka Konsept ve Erka Panorama Mayıs 2018’de teslim edilecek. Erka Yapı, Kağıthane’de kentsel dönüşüm kapsamında 3 yıl içinde 9 ayrı adada 1400 konut yapacak.

İstanbul’un merkezi yerinde ekonominin can damarı olan büyük finans kuruluşlarının sıralandığı Levent-Büyükdere Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde konumlandırılan Erka Konsept ve Erka Panorama, köprü bağlantı yolları, AVM’ler, eğitim kurumları ve hastanelere yakın konumuyla fark yaratıyor.

Fitness center,teras cafe,çocuk oyun parkı,Lobby, 7/24 güvenlik ve çocuk oyun parkı Erka Konsept ve Erka Panorama’nın  ayrıcalıkları arasında yer alıyor.