Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş Yapı’nın hayata geçirdiği İş Modern markası, bugüne kadar yatırımcılarına yüzde 150 kazandırdı.


Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “İş Modern projesini bu kez, Türkiye’nin en büyük limanlarından Ambarlı’ya 5 dakika mesafede hayata geçirerek İstanbul’a kazandırıyoruz” dedi. Çelik; merkezi konumu, proje detayları ve yatırım değeriyle ticaretin yeni merkezi haline gelecek olan İŞ MODERN Ambarlı’nın, Sinpaş Yapı güvencesiyle işinde kazanmak isteyenleri beklediğini sözlerine ekledi.


Depo-atölye-lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden oluşan İŞ MODERN AMBARLI, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi alanlarda faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyor.


İhtiyaca göre şekillenebilen esnek üniteler


İŞ MODERN AMBARLI, esnek mimari yapısıyla, tüm ihtiyaçlara en uygun çözümü sunacak. Yaklaşık 250 m²’den 12.000 m²’ye kadar birleştirilebilir modüler alanların bulunduğu İŞ MODERN AMBARLI, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler sunuyor. Metrekarede 1 ton taşıma kapasitesine sahip proje, yüksek enerji tahsisi, bağımsız ünitelerde kişiye özel lojistik alanları, koridorların hava ve ışık almasını sağlayan ferah avlulara sahip olmasıyla fark yaratacak.


Yüksek elektrik gücü, büyük yük taşıma kapasitesi


İki adet TIR rampası ile düzenli trafik akışı sağlanan İŞ MODERN AMBARLI’da, TIR’lar her kata çıkabilecek ve işyerlerinin önüne yanaşabilecek. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanları ile firmaların iş akışlarını kolaylaştıracak. İŞ MODERN AMBARLI’nın mimari yapısı tasarlanırken her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İŞ MODERN AMBARLI’nın


metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik gücü ise işinizi kesintisiz bir şekilde yapmanızı sağlıyor.


Her türlü ulaşım kolaylığı sağlayan lokasyon


Merkezi konumu, ulaşım rahatlığı ve yatırım değeriyle Sinpaş İŞ MODERN AMBARLI, hem işinize hem de hayatınıza değer katacak. İŞ MODERN AMBARLI, İstanbul’un Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlı’ya sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projenin TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunan proje, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı’na yakınlığıyla da her türlü ulaşım alternatifi için çok avantajlı bir lokasyona sahip. İŞ MODERN AMBARLI lojistik olarak önemli konumuyla dikkat çekiyor.


Erken alan daha çok kazanacak


İŞ MODERN AMBARLI, ticaretin altın kuralının gerçekliğini bir kez daha kanıtlayarak, alırken kazandırıyor. Sanayinin hızla geliştiği bölgede yatırım değeriyle öne çıkan İŞ MODERN AMBARLI, firmaların iş akışını kolaylaştırırken, kazandıran bir yatırıma dönüşecek. Sinpaş Yapı, heyecanla beklenen İŞ MODERN AMBARLI projesi için ön talep indirimi ve firma bünyesinde uzun vadeli ödeme planları da sunuyor.


SİNPAŞ güvencesi her an yanınızda


Sinpaş’a güvenenler, satış sonrasında da yalnız kalmaz ve ihtiyaç duyduğu desteği her zaman bulur. Bir Sinpaş Holding kuruluşu olan ve ticari gayrimenkul konusunda uzmanlık yapan Mülk Gayrimenkul satış sonrası ve tüm idari ve güvenlik konularında hizmet vermek, 2. el satışı ve mülkün kiralanması gibi konularda destek vermeye hazır.


İŞ MODERN AMBARLI Proje Künyesi


Proje ismi: İŞ MODERN AMBARLI


Lokasyon: Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi, Fuar Caddesi, No: 4


Arsa büyüklüğü: 26 bin 120 metrekare


Bağımsız bölüm sayısı: 151


Metrekare aralığı: 250 - 12.000 metrekare (modüler yapılar)


Fiyat aralığı: 1.093.500 TL – 9.645.500 TL


Teslim tarihi: Aralık 2019