Anadolu Yakası’nda 1 milyon 300 bin metrekare inşaat, 12 binden fazla daire ve 40 bin kişilik bir aile oluşturduklarını söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Bugüne kadar sadece Sancaktepe’de toplam yatırım değeri 2 milyar lirayı aşan projeler geliştirdik. Yeni projemiz Metrolife da 435 milyon lira yatırım yapacağız” dedi.

Metro ve şehir hastanesiyle Sancaktepe’nin İstanbul’un gözde bir yaşam merkezi haline geleceğini ifade eden Gacemer, “İlçe, Sinpaş’ın öncülüğünde gayrimenkul piyasasında hızla yükseldi. Lagün, Kelebekia, Köyceğiz, Egeboyu ve Aydos Country projelerimizle bölgeye değer kattık. Yeni projemiz ise pırlanta kadar değerli bir noktada, çünkü metroya komşu. Artık insanlar gelirleri ne olursa olsun toplu taşımaya yakın noktalarda ev almayı tercih ediyor" dedi.

YÜZDE 30 İNDİRİM

544 konuttan oluşan Sinpaş Metrolife’da lansmana özel yüzde 10 indirim ile satışa sunduklarını ifade eden Gacemer, “Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan projede peşin ödemelerde artı yüzde 20 indirim yapılıyor. Bu şekilde 403 bin 800 liralık daire 290 bin liraya iniyor” diye konuştu. Metrolife projesinde 1+1'den 4+1'e kadar, büyüklükleri 59 ila 205 metrekare arasında değişen farklı daire seçeneklerine yer verdiklerini belirten Gacemer

“Metrekare birim fiyatları 4 bin 700  ile 6 bin 500 arasında değişiklik gösteriyor. Projemizde hiç peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Buna göre üçüncü ayda yüzde 12, 12 ay sonra yüzde 12, teslim tarihi olan Mart 2020’de yüzde 38 ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor” dedi.

14 bin metrekarelik çarşı

115 bin metrekare inşaat alanına sahip Metrolife projesinin sosyal olanakları arasında 14 bin metrekarelik çarşı, bisiklet ve yürüyüş parkuru, yansıma havuzları, çim amfi, seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, SPA yer alıyor.