Sürsürü Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Sevda Çağrıbay, eşinin şoförlük yaptığını belirterek, 19 yaşındaki kızı Melisa'nın 5 yıl önce geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum olduğunu, kızının tedavi olması için yardım beklediğini söyledi. Gözü yaşlı anne Çağrıbey, kızının tedavisini Elazığ'da yaptıramadığını maddi imkansızlıklar nedeniyle 8 ay önce tedaviye ara vermek zorunda kaldığını anlatarak, yardım çağrısında bulundu.

FOTO: DHA FOTO: DHA


Kızının yaşadıkların gözyaşları arasında anlatan anne Çağrıbay, kızını kaderine terk etmek istemediğini belirterek, şöyle devam etti:

"Kızım 5 yıl önce yüksekten düşme sonucu beyninde hasar oluştu. Şu an Melisa yatalak bir durumda konuşamıyor, yürüyemiyor. Melisa'nın tedaviye ihtiyacı var. Biz 5 yıl içerisinde maddi imkanlarımızı zorladık ancak bu kadar yapabildik. 8 ay önce doktorlar kök hücreye karar verdiler. En az 8 saat fizik tedavi yaptırmamız gerekiyor ama maddi imkansızlıklarımız nedeniyle yaptıramıyoruz. Ben çocuğumu böyle kaderine terk etmek istemiyorum. Ne olursunuz Allah rızası için bana bir yardım eli uzatın. Şu yavrum için bir yardım eli uzanmasını istiyorum."

FOTO: DHA FOTO: DHA


Melisa'nın tekrar yürüyebilmesi için tedavisinin mümkün olduğunu ancak maddi sıkıntılar nedeniyle yaptıramadıklarını ifade eden anne Çağrıbey, şu görüşleri dile getirdi:

"Evet tedavisi var. Biz yaptıramıyoruz. Melisa 8 ay öncesinde ropot tedavisi ile kasları daha güçlüydü,ayakta durabiliyordu, Şimdi ayakta duramıyor. Tedaviye ara verince kasları kaybediyoruz. Tedavi ile bunların güçlenmesi gerektiğini söyledi doktorlar. Ben kimseden para talep etmiyorum,sadece Melisa'nın tedavi edilebilmesi için yetkililerden yardım bekliyorum. Tedavi istiyorum,Ameliyatı için, fizik tedavi için yardım bekliyorum.Allah rızası için bir yardım elinin uzatılmasını bekliyorum."  DHA