2017-2018 sezonu için transfer dönemi resmen başladı. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Bizler de sizler için 21 Haziran günün transfer haberlerini derledik. İşte Galatasaray transferleri, Fenerbahçe transferleri ve Beşiktaş transferleri dahil Süper Lig ve dünyadaki tüm transfer haberleri...

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray transferde bombaları patlatmak üzere. Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda ile hem oyuncular hem de kulüpleriyle her konuda anlaşan sarı kırmızılılar, defans hattı için Sao Paolo'da forma giyen Brezilyalı yıldız stoper Maicon'un da işini bitirmek üzere. Bu transfer için tüm şartlarını zorlayan Cimbom, yıldız oyuncu için yaklaşık 7 milyon euro ödeyecek.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Mehmet Ekici, Valbuena ve Nabil Dilar transferleri ile transfer sezonuna oldukça hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de, 10 numara mevkii için arayışlar devam ediyor. Fransız l'quipe gazetesi, sarı lacivertlilerin Manchester City'nin yıldız oyuncusu Samir Nasri için ciddi bir teklifte bulunduğunu iddia etti.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Kiralık oyuncuları Aboubakar ve Talisca konusunda henüz bir sonuca ulaşamayan Beşiktaş'ta, Dinamo Kiev'in yıldız defans oyuncusu Domagoj Vida için büyük yol katedildi. Brezilyalı oyuncu Marcelo'nun gitmesi halinde siyah beyazlılar Hırvat yıldıza imza attıracak.