Heyecanla beklenen Adalet Bakanlığı gardiyan alımı sonuçları yani aday tespit listeleri yayınlandı. Akhisar, Ahşehir, Alanya, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Dinar, Eskişehir, Fethiye, İzmir, Manisa, Muğla, Ödemiş ve Uşak komisyonları personel alımı sonuçları sonuçları İzmir Adliyesi resmi sitesi olan  http://izmir.adalet.gov.tr adrsinden yayımlandı. Adalet Bakanlığı gardiyan alımı sonuçları haberimizde. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanması için 25 Ekim günü başlayan bekleyiş sona erdi. İşte CTE personel alımı sonuçları...

İŞTE GARDİYAN ALIMI SONUÇ DUYURUSU

Komisyon Başkanlığımızca  (İzmir Sınav Merkezi) tarafından Akhisar, Akşehir, Alanya, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Dinar, Eskişehir, Fethiye, İzmir, Manisa, Muğla, Ödemiş ve Uşak Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına bağlı ceza infaz kurumlarına personel alımına ilişkin Aday Tespit Listeleri ekte yayınlanmıştır.

ADAY TESPİT LİSTELERİ SORGULAMA EKRANI!

Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memurluğu için; KPSS puanına göre en yüksek puanı alarak Boy-Kilo ölçümüne katılmaya hak kazanan adayların boy/kilo ölçüm tarihi ve saati ekte yayınlanmıştır. Adayların belirtilen saatten 20 dk. önce İzmir Adliyesi Sınav Başvuru Merkezi önünde (C Blok Zemin Kat) aşağıda belirtilen gerekli belgeler ve T.C. Kimlik numaralarını gösterir kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gelen adaylar ile gerekli belgeler ve kimlik belgesi yanında olmayan adayların boy/kilo ölçümü yapılmayacaktır.

Adayların, aşağıda belirtilen istenen evrakları boy kilo ölçümüne geldiklerinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Sözleşmeli Cezaevi Katipliği için; KPSS puanına göre en yüksek puanı alarak uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların  isimleri ve Klavye Türlerini gösterir liste ekte yayınlanmıştır. Klavye türlerini gösteren listede adlarının karşısında klavye türü yazmayan veya klavye türünü değiştirmek isteyen adayların en geç 10 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Komisyonumuza 0232 411 20 00 (2590) nolu telefon ile bildirmeleri gerekmektedir. Uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların 20 Kasım 2017 Pazartesi günü İzmir Adliyesi Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı (A Blok Kat:3)'nda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Cezaevi Katipliği için 20/11/2017 tarihinde yapılacak uygulama sınavı sonrası başarılı olan adaylardan, gerekli evraklar daha sonra istenecektir.

Sözleşmeli Ceza İnfaz Kurumu Şoförlüğü için; KPSS puanına göre en yüksek puanı alan, şartları taşıyan ve şoförlük uygulama sınavına katılmaya hak kazanan şoför adaylarının isimleri ekte yayınlanmıştır. Uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimlerinin karşısında yer alan tarih ve saatten 30 dk. önce İzmir Adliyesi Sosyal Tesisleri önünde sürücü belgeleri ve aşağıda istenilen diğer belgeler ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların, istenilen evrakları Uygulama sınavına geldiklerinde teslim etmeleri gerekmektedir.

gardiyan-alimi

Sözleşmeli Bilgisayar - Elektrik - Sıhhi Tesisat - İnşaat Teknisyeni, Sözleşmeli Kaloriferci, Sözleşmeli Aşçı ve Sözleşmeli Sağlık Memurluğu için; KPSS puanına göre başarılı olan ve aday tespit listelerinde "KABUL" olarak belirtilen adaylar ile,

Boy/Kilo ölçümüne katılarak şartı tutan Bayan-Erkek İnfaz ve Koruma Memuru Adaylarının, Uygulamalı Klavye Sınavına katılarak başarılı olan Cezaevi Katibi Adayları ile Şoför Uygulama sınavına katılan Şoför Adaylarının Sözlü Sınav Tarihleri 28/11/2017 tarihinde ilan edilecektir.

Bilgisayar - Elektrik - Sıhhi Tesisat - İnşaat Teknisyeni, Sözleşmeli Kaloriferci, Sözleşmeli Aşçı ve Sözleşmeli Sağlık Memurluğunda başarılı olarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylardan istenilen evraklar; 04/12/2017 Pazartesi tarihine kadar Komisyon Başkanlığımıza ibraz edilmelidir. (Komisyonumuzca yapılacak işlemlere esas olmak üzere; istenilen evrakların bu tarih beklenmeksizin ivedilikle elden ibrazı ya da kargo-posta yoluyla gönderilmesi)

SINAVLAR AYRI AYRI YAPILACAK


Sınavlar, planlanan personel sayısı dikkate alınarak Ek-2’de gösterilen 8 ayrı adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığınca (sınav merkezi) yapılacaktır. Sınava girecek adayların Ek-1 başvuru formunu doldururken sınava başvuracağı adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığını (sınav merkezini) gösterir kutucuğu işaretleyip, atanmak istediği ceza infaz kurumunun bağlı olduğu adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığını belirtmesi gerekmektedir. Adayların yerleşmek istediği her komisyon için puan sıralaması, boy-kilo ölçümü, sözlü sınav vb. işlemler ayrı ayrı yapılacak olup adayların bu hususu göz önüne alarak tercihlerini buna göre yapmaları gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

İzmir Adliyesi resmi sitesinde yer alan duyuruya göre; Aday Tespit Listesinde "KABUL" olarak belirtilen Tüm Adaylardan İstenen Belgeler:

4 Adet Fotoğraflı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Anne, Baba, Kardeşlerin, varsa Eş ve Çocukların Doğum Tarihleri Gün/Ay/Yıl formatında, açık adreslerin semt, ilçe ve il bilgilerinin net bir bilgisayarda doldurulmuş olması gerekmektedir.) (Formun en altında yer alan "Nüfus Cüzdanı Suretini Onaylayan" kısmı tarafımızca doldurulacağından boş bırakılması gerekmektedir.)
4 Adet Aile Bireylerini Gösterir Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlükleri veya E-Devlet üzerinden)
4 Adet Arşiv Kayıtlı Sabıka Kaydı (Cumhuriyet Başsavcılıkları veya E-Devlet üzerinden)
4 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) (Askerlik Şubesi veya E-Devlet üzerinden)
Eş durum dilekçesi
Güvenlik Soruşturması

BOY KİLO ÖÇÜMLERİ NE ZAMAN?

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının on katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere 13/11/2017 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav merkezlerince ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır.