Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Polonya gezisi nedeniyle Başbakan ve AKP Başkan Vekili Binali Yıldırım AKP grup toplantısında konuştu. Toplantıya yurt içi ve yurt dışından vatandaşlarda katıldı. Başbakan Yıldırım'ın konuşmasında ise zaman zaman esprili diyaloglar yaşandı.

Binali Yıldırım, 'Dik dur eğilme' şeklinde slogan atan vekil imamlara “Yahu eğilmeden nasıl namaz kılınır, imamları da düşünün” şeklinde cevap vermesi grup salonunda gülüşmelere neden oldu. Başbakan, "Vekil imamlar sizden müjde bekliyor" sözleri üzerine de, "Vekil imamlar öğle namazında buluşalım." karşılığını verdi.

'BAK BAK GÖZLÜKLÜ'


"Melbourne'den sizin için geldik görüşmeden bizi salma" diye seslenen bir vatandaşa ise Başbakan Yıldırım "Şu beyaz ceketli delikanlıya dikkat edin. Toplantıdan sonra ekibiyle birlikte alalım. Nereden delikanlı, nereden geldin? şeklinde cevap verdi. Binali Yıldırım, yine yurt dışından geldiği öğrenilen AKP'li bir vatandaşa, "bak bak gözlüklü" diye seslenmesi salonda gülüşmelere neden oldu.

[old_news_related_template title="Başbakan Binali Yıldırım: Şaşaa debdebe bitiyor artık" desc="Başbakan Binali Yıldırım AKP grup toplantısında kamuda kemer sıkma politikalarının başlayacağının işaretini verdi. Binali Yıldırım, 'şaşaa debdebe dönemi artık bitiyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/binali-yildirim-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/akp-grup-toplantisi-32-2052390/"]