İstanbul Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne gelen kimliği belirsiz bir şahıs, elindeki benzin bidonu ile binayı ateşe verdikten sonra kayıplara karıştı. Çirkin saldırı sonrası sosyal medyadan büyük tepkiler geldi. Bu tepkilerden birisi de Aylin Kotil’den geldi. Kotil, attığı tweet’te önce Sanat merkezi’ni yakanlara sitem etti, sonra Müjdat Gezen hakkında hiç bilinmeyen bir bilgiyi paylaştı.
Kotilİ kendi halinde, lüksten uzak ve gösterişi sevmeyen bir hayat tarzı benimseyen Müjdat Gezen’in İzmir’de şehit olan kahraman polis Fethi Sekin’in çocuklarını okuttuğunu söyledi.
İşte Kotil’in attığı o tweet:



[old_news_related_template title="Şevket Çoruh'tan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne saldırı tepkisi sosyal medyayı salladı!" desc="Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde gece saatlerinde yapılan çirkin saldırı sonrası ünlü oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medyadan 'Korkmuyoruz korkutamazsınız yanarak çoğalırız' diyerek bu videoyu paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/kd.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/sevket-coruhtan-mujdat-gezen-sanat-merkezine-saldiri-tepkisi-sosyal-medyayi-salladi/"]